Useat LUT-kauppakorkeakoulun tutkijat palkittu erinomaisesta tutkimuksestaan

Useat LUT-kauppakorkeakoulun tutkijat on palkittu erinomaisesta tutkimuksestaan.

Nuorempi tutkija Sina Mortazavi sai the Most Outstanding Paper -tunnustuksen artikkelistaan "Mapping inclusive innovation – A bibliometric study and research agenda". Palkinto myönnettiin hänelle 4th Annual Eastern Africa Business and Economic Watch (4th EABEW) -konferenssin yhteydessä Ruandan yliopistossa kesäkuussa.

Nuorempi tutkija Anisur Rahman Faroque sai the Best Paper – tunnustuksen hänen artikkelistaan "Initial and post-entry internationalization: The role of cognitive heuristics and biases". Palkinto luovutettiin hänelle elokuussa Vaasan yliopistossa järjestetyssä 15th Vaasa Conference on International Business -konferenssissa. Samassa konferenssissa palkittiin myös nuorempi tutkija Satu Korhonen the Best Paper -tunnustuksella. Hänen tutkimuksensa liittyy hänen tulevaan väitöskirjaansa, jonka työnimi on "The 'I' in international entrepreneurship: a narrative inquiry".

Tutkijatohtori Anna Vuorio sait the Outstanding Paper -tunnuksen, jonka myönsi Emerald Literati Awards. Vuorion artikkeli on nimeltään "Drives of entrepreneurial intensions in sustainable entrepreneurship" ja se on julkaistu International Journal of Entrepreneurship Behavior and Research -tiedejulkaisussa.