Vahva talousosaaminen on yrityksen peruskivi

Talous on yritystoiminnan ytimessä. Tervetuloa tutustumaan talouden kattavaan koulutustarjontaamme - etsit sitten työvälineitä taloushallinnon ammattilaisena tai talouden syvällisempää ymmärrystä strategisen johtamisesi tueksi!

Controllerin asiantuntijaohjelma tarjoaa monipuolisen kattauksen kattaen koko yrityksen taloushallinnon. Erityisesti lähiopiskelupäivien aikana tehtävät laskuharjoitukset sekä luennoitsijoiden tuki niihin antavat lisäarvoa opiskelulle. Ohjelma käynnistyy syyskuussa 2021 ja voit valita joko koko ohjelman tai mieleisesi moduulit.

Talous & Rahoitus -moduulivalikon alta löydät johtamisen ja päätöksenteon tueksi räätälöidyt  koulutuksemme. Mm. alkusyksyyn 2021 ajoittuva Investointihankkeen kannattavuus -moduuli antaa valmiudet investointiehdotusten tekemiseen sekä investointihankkeen kannattavuuden arviointiin. Moduulivalikkoon kuuluu myös monipuolisia talouden verkkokursseja, joita voit opiskella itsenäisesti oman aikataulusi mukaisesti.

Ota yhteyttä!

Nina Kykkänen