StarT-hankkeen aluefestarit 19.4.2018

Tervetuloa seuraamaan LUMA-keskus Suomen toteuttaman StarT-hankkeen aluefestareita torstaina 19.4.2018 Lappeenrannan teknillisen yliopiston monitoimisalissa, sekä koululaisten robotiikkaturnausta Saimaan ammattikorkeakoulun liikuntasalissa.

StarT-hankkeessa lasten ja nuorten tähtitiimit ovat toteuttaneet LUMA-aineisiin ja StarT-teemoihin liittyviä oppimisprojekteja, joita he saapuvat esittelemään StarTin aluefestareille. Lappeenrannan aluefestareille osallistuu tiimejä Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon alueelta.

Ajankohtaisimmat tiedot tapahtumasta löydät Festareiden Facebook-sivulta: www.facebook.com/events/110110916465239/

Yhteistyössä Saimaan Mediakeskuksen ja Innokas-verkoston kanssa järjestettävä robotiikkaturnaus järjestetään Saimaan ammattikorkeakoulun liikuntasalissa ja sen yhteydessä olevissa luokkatiloissa. Yleisö on tervetullut koko päivään.

Festarien tähtitiimeille ja robotiikkaturnauksen osallistujille tarjotaan lounas kampusalueen ravintoloissa. Yleisöllä on mahdollisuus lounastaa omakustanteisesti. Tarkempia tietoja päivän aikataulusta:

hwww.lut.fi/yhteistyo-ja-palvelut/luma-keskus/ajankohtaista/start