HRO Suunnittelufoorumin Teemapäivät 22.-23.8.2018

HRO Suunnittelufoorumi on Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) Teräsrakenteiden laboratorion koordinoima foorumi vaativien metallirakenteiden suunnittelijoille, valmistajille, tuotekehittäjille ja tutkijoille. Foorumissa on jäsenenä 36 kansallisesti ja kansainvälisesti toimivaa yritystä.

HRO Suunnittelufoorumin Teemapäivät (HRO Teemapäivät) ovat vuosittain järjestettävä konferenssi kaikille foorumin aihepiiristä kiinnostuneille. Osallistua voivat myös foorumin jäsenyritysten ulkopuoliset yritykset, yhteisöt ja yksilöt. Säännöllisesti Teemapäiville kokoontuvien jäsenyritysten lisäksi konferenssiin on osallistunut mm. ammattikorkeakoulujen ja teknillisten oppilaitosten opettajakuntaa sekä rakenteiden suunnittelijoita, valmistajia ja muita aiheesta kiinnostuneita.

HRO Teemapäivien ohjelma koostuu alan viimeisimpien tutkimustulosten ja yritysten omien tutkimusprojektien esittelyistä, unohtamatta kansainvälisyyttä. Lisäksi konferenssiin kuuluvat juhlaillallinen ja mahdollisesti yritysvierailu. Tarkempi agenda ilmoitetaan myöhemmin.

HRO Suunnittelufoorumin Teemapäivät pidetään tänä vuonna Lappeenrannassa ke-to 22. - 23.8.2018. Laittakaa tämä varaus kalentereihinne.

www.lut.fi\hro