Väitöstilaisuus: Aleksi Mattson 15.6.

Diplomi-insinööri Aleksi Mattssonin väitöskirja Design of Customer-End Converter Systems for Low Voltage DC Distribution from a Life Cycle Cost Perspective (Tasasähköjakelussa sähkönkuluttajien syöttöön käytettyjen suuntaajien suunnittelu elinkaarikustannusmallilla) tarkastetaan 15.6.2018 klo 12 Ylioppilastalon auditoriossa. Vastaväittäjänä toimii professori Braham Ferreira, Delft University of Technology, Alankomaat. Kustoksena toimii professori Pertti Silventoinen Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.

Aleksi Mattsson, Master of Science in Technology, will defend his doctoral dissertation at LUT on June 15th at noon, in the Auditorium of the Student Union House at LUT. His dissertation is titled Design of Customer-End Converter Systems for Low Voltage DC Distribution from a Life Cycle Cost Perspective. Professor Braham Ferreira of Delft University of Technology, Netherlands will act as opponent. Professor Pertti Silventoinen of Lappeenranta University of Technology will act as custos.