Väitöstilaisuus: Virpi Koskela 28.9.

Filosofian maisteri Virpi Koskelan väitöskirja ”Tapping experiences of presence to connect people and organizational creativity” (Läsnäolon kokemukset yhdistämässä ihmisiä ja organisaatioiden luovuutta ) tarkastetaan 28.09.2018 klo 12 Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho - salissa . Vastaväittäjänä toimii professori Kai Lehikoinen Taideyliopistosta . Kustoksena toimii professori Vesa Harmaakorpi Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.

Virpi Koskela, Master of Arts, will defend her doctoral dissertation at LUT on the 28th of September at noon, in Lahden musiikkiopisto, Kalevi Aho - hall. Her dissertation is titled Tapping experiences of presence to connect people and organizational creativity. Professor Kai Lehikoinen of Taideyliopisto will act as opponent. Professor Vesa Harmaakorpi of Lappeenranta University of Technology will act as custos.