Tulevaisuuden ympäristöystävälliset pakkausratkaisut -työpaja 20.2.

Elintarvikealan toimija, tule mukaan kehittämään tulevaisuuden ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja!

Järjestämme LUT-yliopiston Lappeenrannan kampuksella Tulevaisuuden ympäristöystävälliset pakkausratkaisut –työpajan keskiviikkona 20.2.2019 klo 14.00-16.30.

Työpaja on avoin kaikille pakkaaville elintarvikealan toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita muovia korvaavista kuitu- ja biopohjaisista pakkausratkaisuista. Työpajassa keskustelemme pakkausalan trendeistä sekä kehitämme tulevaisuuden pakkauksia yhdessä. Tilaisuudessa on mahdollisuus verkostoitua pakkaustoimijoiden kanssa ja päästä mukaan pilotoimaan myöhemmin LUTissa kehitettyjä bio- ja kuitupohjaisia pakkausratkaisuja omaan toimintaan.

Ohjelma:

14.00 Kahvitarjoilu ja tilaisuuden avaus/ Projektipäällikkö Mika Kainusalmi (LUT)

14.15 Kestävän kulutuksen ja pakkaamisen trendit/ Pakkaus- ja brändimuotoilun lehtori Noora Nylander (LAMK)

Työpaja: Trendien vaikutus asiakkaan päätöksiin ja yrityksenne liiketoimintaan

Tauko

15.40 Tuotepakkaamisen haasteita ja –kehitysideoita – Tuloksia tehdyistä elintarvikealan Pk-yritysten haastatteluista/ Diplomityöntekijä Anni Nokelainen (LUT)

16.00 Kuitupohjaiset pakkausratkaisut vaihtoehtona ja niiden pilotointimahdollisuudet/ LUT-yliopiston pakkaustekniikan professori Ville Leminen

16.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Työpajan jälkeen on mahdollisuus tutustua ohjatusti LUTin pakkaustekniikan laboratorioon.

Ilmoittaudu nyt tai viimeistään 13.2.2019 mennessä oheisesta linkistä ja varmista paikkasi tilaisuudessa!

Yhteyshenkilö & lisätiedot: Mika Kainusalmi, mika.kainusalmi@lut.fi, puh 050 919 2939.

Työpaja on osana Kuitupohjaisten pakkausratkaisuiden integrointi Pk-yritysten tarpeisiin – hanketta.  Lue lisää hankkeesta: https://research.lut.fi/converis/portal/Project/11209500?auxfun=&lang=en_GB