FITech ICT -infotilaisuus Lahdessa 23.4.

FITech ICT – ratkaisu ICT-alan osaajapulaan

Lähes kaikilla työelämän osa-alueilla on tarve päivittää ja ylläpitää ICT-taitoja vastaamaan muuttuvan ja kehittyvän ympäristön haasteita.

ICT-alan globaali osaajavaje näkyy erityisesti Suomessa ja se jarruttaa merkittävästi yritysten kasvua. Tähän pyritään nyt etsimään ratkaisuja joustavilla kursseilla, jotka mahdollistavat osaamisen päivittämisen omatoimisesti verkko-opintoina töiden ohessa.

LUT-yliopisto on mukana uudessa FITech ICT -projektissa, joka tarjoaa maksutonta täydennyskoulutusta osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille. Tarjolla on tietotekniikan ja sähkötekniikan kursseja ohjelmoinnin perusteista ohjelmistotuotannon syventäviin opintojaksoihin sekä IoT:hen. Ensimmäiset ohjelmointikurssit voi suorittaa jo kesällä 2019 ja tarjonta laajenee syksyllä.

LUT-yliopisto järjestää koulutusohjelmaan ja tarjolla oleviin kursseihin liittyvän infotilaisuuden Lahdessa tiistaina 23.4.2019 klo 13.0016.00, paikkana NiemiCampus, sali C248.

Ohjelma:

klo 13:00 Tilaisuuden avaus ja esittely
klo 13:05 Koulutuksen ja työn yhdistäminen, Tom Gustafsson, Head of Engineering, Accanto Systems Oy
klo 13:20 FITech ICT: verkostoyliopisto ja osaamisen arviointityökalu
klo 13:40 FITech ICT LUT-yliopistolla
klo 13:50 Osaamisen ja jatkuvan innovoinnin merkitys tiellä menestykseen, Manu Mesimäki, toimitusjohtaja ZetaDisplay Finland Oy
klo 14:10 Kahvitauko
klo 14:40 LUT-yliopiston tietotekniikka: kurssitarjonta ja tutkimus
klo 15:15 LUT-yliopiston sähkötekniikka: ICT-opinnot ja tutkimus
klo 15:50 Tilaisuuden päättäminen: kesän ja syksyn 2019 kurssitarjonta

Ilmoittaudu mukaan kahvitarjoilun vuoksi 22.4.2019 mennessä.

Lisätiedot koulutuksesta ja tilaisuudesta: projektipäällikkö Uolevi Nikulauolevi.nikula@lut.fi, puh. 040 559 1374

FITech (Finnish Institute of Technology) on Suomen kaikkien tekniikan alan yliopistojen muodostama verkostoyliopisto. FITech on tuonut Suomeen uuden, joustavan tavan opiskella. FITechin innovaatioyhteisö on teknologiaosaajien sijoitus tulevaisuuteen: opiskelijat, tutkijat ja yritykset tekevät nyt yhteistyötä sen eteen, että Suomi ja yritykset saavat tekniikan ja ICT-alan huippuosaajia ja maailma innovaatioita.