Panel discussion on the Grand Challenges of Sustainability

You are warmly welcome to follow the panel discussion on the Grand Challenges of Sustainability 18 April 12:30 to 14 in LUT Lahti campus Aalto Auditorio at Niemenkatu 73.

The panel is part of the Master’s course Grand Challenges of Sustainability by LUT’s Professor of Sustainability Science Helena Kahiluoto. The course deals with challenges related to the root causes of sustainable development as well as synergistic solutions to the grand challenges.

The panel members will be:

Sanna-Liisa Taivalmaa (Senior Adviser, Ministry for Foreign Affairs of Finland)
John Sumelius (Professor of Agricultural Economics, University of Helsinki)
John Bairoh (Renewable Energy for Africa, Sierra Leone Organization of Finland SLOF ry)
Eva Wissenz (CEO at Solar Fire Concentration Ltd / GoSol.solar)

The panel is free of charge – welcome!

Paneelikeskustelu kestävän kehityksen haasteista

Tervetuloa seuraamaan paneelikeskustelua kestävän kehityksen suurista haasteista torstaina 18. huhtikuuta kello 12.30–14 LUTin Lahden kampukselle Aalto-auditorioon, Niemenkatu 73.

Paneelikeskustelu on osa LUTin kestävyystieteen professorin Helena Kahiluodon maisterikurssia Grand Challenges of Sustainability. Kurssilla on käsitelty kestävän kehityksen juurisyihin liittyviä haasteita sekä niiden synergisiä ratkaisuja.

Paneelin jäsenet ovat:

Sanna-Liisa Taivalmaa (Suomen ulkoministeriön vanhempi neuvonantaja)
John Sumelius (maatalouden taloustieteen professori, Helsingin yliopisto)
John Bairoh (uusiutuva energia Afrikalle, Sierra Leone -järjestö SLOF ry)
Eva Wissenz (toimitusjohtaja Solar Fire Concentration / GoSol.solar)

Paneeli on yleisölle avoin ja pääsymaksuton. Tervetuloa!