Mind Tomorrow - turvallisempi Suomi yhdessä 3.9.2020

Mistä rakentuu turvallisuutemme Suomessa, tänään ja huomenna?

Globaali maailma on samaan aikaan suuri ja pieni. Mitä turvallisuus tarkoittaa ja kuinka yhteiskunta pidetään toimintakykyisenä myös yllättävän kriisin keskellä? Millaista näkyvää ja näkymätöntä vaikuttamista tapahtuu sosiaalisessa mediassa päivittäin?

Toimiva yhteiskunta tarvitsee kaikkien osallistumista, ja siellä pitää olla sijaa kaikille. Tule kuulemaan, millaisista asioista Suomen ja suomalaisten turvallisuus rakentuu ja miltä näyttää tulevaisuutemme.

Järjestämme 3.9.2020 Mind Tomorrow - turvallisempi Suomi yhdessä -online-tapahtuman.

Puhujina muun muassa:

🌿 Puolustusvoimain komentaja, kenraali Timo Kivinen

🌿 Toimitusjohtaja ja media-ammattilainen Pauli Aalto-Setälä

🌿 Yrittäjä ja visionääri Peter Vesterbacka

🌿 Suomen Lukiolaisten liiton puheenjohtaja Adina Nivukoski

Tapahtuman tavoitteena on lisätä kokonaisturvallisuuteen liittyvää tietoisuutta ja herättää kuulijoiden kiinnostusta ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun ja vaikuttamiseen. Seminaari on ilmainen ja on avoin kaikille. Julkaisemme täyden ohjelman aikatauluineen elokuussa.

Veli Matti Virolainen

Professori, LUT-yliopisto

Etelä-Karjalan Maanpuolustuksen Tuki ry

Veli.Matti.Virolainen@lut.fi , p. 040 541 1862

Tapahtuman järjestävät LUT-yliopisto, Etelä-Karjalan Maanpuolustuksen Tuki ry (EKMPT), Maasotakoulu, Lappeenrannan kaupunki ja Etelä-Karjalan Pelastuslaitos.