Innovaatiopalvelut

Oletko kiinnostunut hyödyntämään tuoreinta tutkimustietoa omassa liiketoiminnassasi?

Yliopistossamme syntyy vuosittain runsaasti keksintöjä ja liikeideoita, joille kaivataan hyödyntäjää. Haemme jatkuvasti sopivia yhteistyökumppaneita ja potentiaalisia yrittäjiä eri valmiusasteen hankkeisiin. Meillä on valmiit toimintamallit tutkimustulosten kaupallistamiseen niin lisensoinnin, kuin uuden yrityksen perustamisen kautta.

LUT tarjoaa yrityksille monia eri vaihtoehtoja päästä hyödyntämään yliopiston tutkimustuloksia ja IP-salkkua. Meille tulee jatkuvasti uusia keksintöilmoituksia ja voimme palvella yrityksenne tarpeita parhaiten kun tiedämme mistä teknologioista olette kiinnostuneita.

Jos olet kiinnostunut yliopiston tutkimustulosten hyödyntämisestä joko lisensoimalla tuloksia olemassa olevaan yritykseen tai perustamalla oman yrityksen, ota yhteyttä innovaatiopalveluihin.

Tukena oma sijoitusyhtiö ja yrityskiihdyttämö

Sijoitusyhtiö Green Campus Innovations (GCI) sijoittaa varhaisessa vaiheessa tutkimustulosten ympärille perustettaviin yrityksiin. GCI on kehittänyt tutkimustulosten kaupallistamiseksi jatkuvan kehitysprosessin ja verkostoitumispalvelun, johon kuulut kampuksella syntyvien innovaatioiden aktiivinen kehittäminen ja patentointi sekä uuden liiketoiminnan systemaattinen hautomo- ja kiihdyttämötoiminta. Tavoitteena on rakentaa cleantech-erityisosaamista hyödyntäen globaalisti skaalautuvia kasvuyhtiöitä, jotka täyttävät myös kansainvälisten pääomasijoittajien kriteerit. Erityisen tärkeänä kriteerinä on myös kehittää uutta, aidosti kansainvälistä liiketoimintaa Suomeen.

Green Campus Open -yrityskiihdyttämön tarkoituksena on edistää tutkimuksesta syntyvien keksintöjen kaupallistamista liiketoiminnaksi ja alueen teknologiayritysten liiketoiminnan kehittämistä. Tämä tehdään yhteistyössä sijoitusyhtiö Green Campus Innovations Oy:n sekä Lappeenrannan kaupungin elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimialan kanssa. Green Campus Open auttaa kehittämään uutta liiketoimintaa perustuen LUT:n ja ammattikorkeakoulujen tutkimukseen sekä palvelee alueen teknologiayrityksiä uuden liiketoiminnan kehittämisessä. Kiihdyttämö sparraa yrittäjiä ja yrittäjätiimejä liiketoimintasuunnitelmien laatimisessa sekä avustaa löytämään keinoja potentiaalisten asiakkaiden ja rahoittajien tunnistamiseksi.
 

Ota yhteyttä

LUT Innovaatiopalvelut
Projektikoordinaattori
Tero Lehikoinen
etunimi.sukunimi@lut.fi
040 149 8798

Green Campus Innovations
Toimitusjohtaja
Pertti Miettunen
etunimi@greencampusinnovations.fi
040 557 3232
 

Green Campus Open
Kehitysjohtaja
Lauri Haiko
etunimi.sukunimi@lut.fi
040 5293 925