Green Campus Open

Oletko kiinnostunut hyödyntämään tuoreinta tutkimustietoa omassa liiketoiminnassasi?

Yliopistossamme syntyy vuosittain runsaasti keksintöjä ja liikeideoita, joille kaivataan hyödyntäjää. Haemme jatkuvasti sopivia yhteistyökumppaneita ja potentiaalisia yrittäjiä eri valmiusasteen hankkeisiin. Meillä on valmiit toimintamallit tutkimustulosten kaupallistamiseen niin lisensoinnin, kuin uuden yrityksen perustamisen kautta.

LUT tarjoaa yrityksille monia eri vaihtoehtoja päästä hyödyntämään yliopiston tutkimustuloksia ja IP-salkkua. Meille tulee jatkuvasti uusia keksintöilmoituksia ja voimme palvella yrityksenne tarpeita parhaiten kun tiedämme mistä teknologioista olette kiinnostuneita.

Jos olet kiinnostunut yliopiston tutkimustulosten hyödyntämisestä joko lisensoimalla tuloksia olemassa olevaan yritykseen tai perustamalla oman yrityksen, ota yhteyttä innovaatiopalveluihin.

Tukena oma yrityskiihdyttämö ja sijoitusyhtiö

Yrityskiihdyttämö Green Campus Open

Green Campus Open (GCO) on LUT-konsernin (Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Saimaan ja Lahden amk:t) uusi liiketoiminnan kehittämisyksikkö ja startup-kiihdyttämö.

GCO tukee LUT:n tutkimusryhmiä ja koko LUT-konsernia hankkeissa, jotka mahdollistavat uuden tutkimuspohjaisen liiketoiminnan kehittämisen. GCO tekee tutkimusryhmien kanssa yhteistyötä kaikissa hankkeen vaiheissa, tuo mukaan liiketoimintanäkökulman ja kehittää ideaa kohti kestävää ja tuottavaa liiketoimintaa.

Tiiviissä yhteistyössä LUT-konsernin investointiyrityksen Green Campus Innovationsin (GCI) kanssa GCO etsii yksityistä pre-seed- ja siemenrahoitusta LUT:n tutkimusta hyödyntäville startup-kasvuyrityksille ja spinoff-yrityksille. GCO osallistuu alueellisten ja kansainvälisten verkostojen rakentamiseen teollisuusorganisaatioiden ja -yritysten kanssa.

Sijoitusyhtiö Green Campus Innovations

Sijoitusyhtiö Green Campus Innovations (GCI) sijoittaa varhaisessa vaiheessa tutkimustulosten ympärille perustettaviin yrityksiin.

GCI on kehittänyt tutkimustulosten kaupallistamiseksi jatkuvan kehitysprosessin ja verkostoitumispalvelun, johon kuuluu kampuksella syntyvien innovaatioiden aktiivinen kehittäminen ja patentointi sekä uuden liiketoiminnan systemaattinen hautomo- ja kiihdyttämötoiminta. 

Tavoitteena on rakentaa cleantech-erityisosaamista hyödyntäen globaalisti skaalautuvia kasvuyhtiöitä, jotka täyttävät myös kansainvälisten pääomasijoittajien kriteerit. Erityisen tärkeänä kriteerinä on myös kehittää uutta, aidosti kansainvälistä liiketoimintaa Suomeen.

New Business Development

Green Campus Open Accelerator

johtaja
Lauri Haiko
Green Campus Open
040 529 3925

asiantuntija
Jari Varis
Green Campus Open
050 464 5312

IPR-asiat
Tero Lehikoinen
Green Campus Open
040 149 8798

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lut.fi