Green Campus Open

Haluatko hyödyntää tuoreinta tutkimustietoa liiketoiminnassasi?

Yliopistossamme syntyy vuosittain runsaasti keksintöjä ja liikeideoita, joille kaivataan hyödyntäjää. Haemme jatkuvasti sopivia yhteistyökumppaneita ja potentiaalisia yrittäjiä eri valmiusasteen hankkeisiin.

LUT tarjoaa yrityksille monia eri vaihtoehtoja hyödyntää yliopiston tutkimustuloksia ja IPR-salkkua. Meillä on valmiit toimintamallit tutkimustulosten kaupallistamiseen niin lisensoinnin, kuin uuden yrityksen perustamisen kautta. Saamme jatkuvasti uusia keksintöilmoituksia.

Voimme palvella yrityksenne tarpeita parhaiten, kun tiedämme millaisista teknologioista olette kiinnostuneita. Jos olet kiinnostunut yliopiston tutkimustulosten hyödyntämisestä joko lisensoimalla tuloksia olemassa olevaan yritykseen tai perustamalla oman yrityksen, ota yhteyttä innovaatiopalveluihin.

Tukena oma yrityskiihdyttämö ja sijoitusyhtiö

Yrityskiihdyttämö Green Campus Open

Green Campus Open (GCO) on LUT-yliopiston uusi liiketoiminnan kehittämisyksikkö ja startup-kiihdyttämö.

GCO tukee LUTin tutkimusryhmiä hankkeissa, jotka mahdollistavat uuden tutkimuspohjaisen liiketoiminnan kehittämisen. GCO tekee tutkimusryhmien kanssa yhteistyötä kaikissa hankkeen vaiheissa, tuo mukaan liiketoimintanäkökulman ja kehittää ideaa kohti kestävää ja tuottavaa liiketoimintaa.

GCO etsii tiiviissä yhteistyössä investointiyritys Green Campus Innovationsin (GCI) kanssa yksityistä pre-seed- ja siemenrahoitusta LUTin tutkimusta hyödyntäville startup-kasvuyrityksille ja spinoff-yrityksille. GCO osallistuu alueellisten ja kansainvälisten verkostojen rakentamiseen teollisuusorganisaatioiden ja -yritysten kanssa.

Sijoitusyhtiö Green Campus Innovations

Sijoitusyhtiö Green Campus Innovations (GCI) sijoittaa varhaisessa vaiheessa tutkimustulosten ympärille perustettaviin yrityksiin.

GCI on kehittänyt tutkimustulosten kaupallistamiseksi jatkuvan kehitysprosessin ja verkostoitumispalvelun, johon kuuluu kampuksella syntyvien innovaatioiden aktiivinen kehittäminen ja patentointi sekä uuden liiketoiminnan systemaattinen hautomo- ja kiihdyttämötoiminta. 

Tavoitteena on rakentaa cleantech-erityisosaamista hyödyntäen globaalisti skaalautuvia kasvuyhtiöitä, jotka täyttävät myös kansainvälisten pääomasijoittajien kriteerit. Erityisen tärkeänä kriteerinä on myös kehittää uutta, aidosti kansainvälistä liiketoimintaa Suomeen.

New Business Development

Green Campus Open Accelerator

johtaja
Lauri Haiko
Green Campus Open
040 529 3925

asiantuntija
Jari Varis
Green Campus Open
050 464 5312

IPR-asiat
Tero Lehikoinen
Green Campus Open
040 149 8798

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lut.fi