RekryPoint – Duuniin Kaakkois-Suomeen 25.11.2020

Onko yrityksellänne tarjota opiskelijoille tai vastavalmistuneille korkeasti koulutetuille sopivia työ-, harjoittelu- tai lopputyöpaikkoja? Haluatteko tehdä yritystänne tunnetuksi opiskelijoiden joukossa? Tule markkinoinmaan avoimia paikkojanne ja yritystänne LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun yhteiseen virtuaaliseen rekrytointitapahtumaan.

Duuniin Kaakkois-Suomeen on virtuaalinen rekrytointitapahtuma, jossa Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella toimivat yritykset ja organisaatiot pääsevät virtuaaliständeille esittelemään toimintaansa ja rekrytoimaan tarvitsemiaan osaajia. Opiskelijat puolestaan voivat hakea tällä hetkellä tarjolla olevia töitä, lopputyöpaikkoja ja harjoittelupaikkoja sekä tutustua alueen yrityksiin.

Tapahtumassa yritykset

  • saavat omat avoinna olevat työpaikat näkyville tapahtumaan osallistuville opiskelijoille.
  • voivat tehdä yritystä tunnetuksi opiskelijoille tapahtuma-ajan näkyvillä olevan yritysprofiilin kautta.
  • voivat tavata opiskelijoitamme messumaisesti oman Hop On Hop Off virtuaalisen ständiajan kautta. Päivystysajan voi valita itselle sopivan aikataulun mukaisesti ja käyttää omaa tuttua virtuaalialustaa.
  • voivat järjestää avoimiin paikkoihin liittyviä työhaastatteluja tai järjestää muita henkilökohtaisia virtuaalitapaamisia opiskelijoiden kanssa itselle sopivaan aikaan päivästä omaa tuttua virtuaalialustaa käyttäen.
  • pääsevät selaamaan tapahtumaan osallistuvien opiskelijoiden CV-tietokantaa ja etsimään sieltä sopivia tekijöitä avoimiin tehtäviin tai kartoittamaan sopivia tulevaisuuden kykyjä.

Tapahtuma järjestetään virtuaalisesti keskiviikkona 25.11.2020 klo 12-17 välisenä aikana uudella JobTeaser-alustallamme. Tapahtuma on yrityksille maksuton ja ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta. Tapahtumaan osallistuvan yrityksen tulee toimia Etelä-Karjalan ja/tai Kymenlaakson alueella.

Tapahtuma toteutetaan osana TalentHUB Etelä-Karjala ja Kansainväliset työyhteisöt ja osaajat Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa -hankkeita.

Ota yhteyttä

LUT & LAB Career Services
careerservices@lut.fi

Urapalveluvastaava
Elina Hannikainen-Himanen
+358 40 573 3790

Uraohjaaja
Anni-Elina Leinonen
+358 50 462 3686

Uraohjaaja
Ida-Maria Volturi
+358 50 463 7190