RekryPoint - Summer Job Talent Bank 15.3.-30.4.2021

Etsittekö vielä kesätyöntekijöitä? Rekrypoint - Summer Job Talent Bank avaa kesätyöntekijöitä etsiville työnantajille mahdollisuuden ottaa suoraan yhteyttä opiskelijoihimme rekrytointitarpeissa. Osallistumalla tapahtumaamme pääsette etsimään teille sopivaa tekijää opiskelijoidemme ansioluetteloiden ja profiilien avulla.

Aika ja paikka

  • 15.3.-30.4.2021

  • Virtuaalisesti JobTeaserissa, pohjana käytetään alustan Talent Bankia (osaajapankkia) opiskelijoihin tutustumiseen.

  • Yritykset voivat sopia opiskelijoiden tapaamisesta itsenäisesti heille sopivana ajankohtana.

Tapahtuma on maksuton.

Rekisteröityminen

Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen rekrytoijille, mutta toivotamme myös muut kesätyöntekijöitä etsivät työnantajat mukaan tapahtumaan.

Rekisteröidy tapahtumaan tästä.

Lähetämme ilmoittautuneille yrityksille lisäohjeita tapahtumasta sähköpostitse. Toivomme, että yritykset päivittävät JobTeaserissa yritysprofiilinsa (yrityksen perustiedot) ilmoittautumisen jälkeen saatavalla yritysprofiilitunnuksellaan, jotta myös opiskelijat näkevät millaisista yrityksistä on kyse jo ennen mahdollista yhteydenottoanne. 

Tervetuloa etsimään työvoimaa!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Talent HUB Etelä-Karjala sekä Kansainväliset työyhteisöt ja osaajat Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa -hankkeiden kanssa.

Ota yhteyttä

LUT & LAB Career Services
careerservices@lut.fi

Urapalveluvastaava
Elina Hannikainen-Himanen
+358 40 573 3790

Uraohjaaja
Anni-Elina Leinonen
+358 50 462 3686

Uraohjaaja
Ida-Maria Volturi
+358 50 463 7190