Kontaktoi opiskelijoita!

Haluatteko kohdata opiskelijoitamme kasvotusten?

LUT:n rekrytointipalvelut järjestää lukuvuoden aikana useita yrityksiä ja opiskelijoita yhteen tuovia rekrytointi- ja työnantajatapahtumia. Voitte osallistua valmiiksi aikataulutettuihin tapahtumiin tai rakentaa avustuksellamme oman tapahtumanne kampuksellamme.


DuuniDay

DuuniDay on Etelä-Karjalan suurin rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Skinnarilan kampuksella yhteistyössä Saimaan ammattikorkeakoulun kanssa.

Seuraava DuuniDay järjestetään Skinnarilan kampuksella tiistaina 23.1.2018. Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu syksyllä.


RekryPoint

RekryPointit ovat erilaisia pienempiä rekrytointitapahtumia, joita järjestetään Skinnarilan kampuksella. Voimme tarvittaessa räätälöidä oman RekryPoint-tapahtuman myös esim. tietylle maantieteelliselle alueelle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

8.11.2018 klo 14-18 RekryPoint - Työhaastattelupäivä


Pop up Rekry

Jos haluatte tavata opiskelijoitamme oman aikataulunne ja aiheenne mukaisesti, Pop up Rekry on yrityksellenne sopiva vaihtoehto. Voitte pystyttää yrityksenne oman esittelyosaston yliopistolle tai järjestää esim. aamupala- tai iltatilaisuuden määritellylle opiskelijaryhmälle. Ottakaa yhteyttä, niin valitaan yrityksellenne sopiva tapa!

Ota yhteyttä

Elina Hannikainen-Himanen
LUT Career Services
careerservices@lut.fi
+358 40 573 3790