Haluatko olla mukana tukemassa kestävää maailmaa?

LUT on hyvinvoinnin rakentaja, jonka osaamisen tulokset siirtyvät elinkeinoelämän ja yhteiskunnan käyttöön.

Tekniikan ja talouden tieteellisessä tutkimuksessa yhdistämme kestävän ajattelun ja kilpailukyvyn sekä Venäjä-osaamisen. Ketterä fokusoituminen mahdollistaa kansainvälisen kärkitutkimuksen.

LUT jättää tietojalanjäljen ympäröivään yhteiskuntaan. Toimimme yhdessä rohkeasti yli tieteen ja muiden rajapintojen saavuttaaksemme todellisia läpimurtoja. Tavoitteemme on tuottaa ratkaisuja mm. energiaan, ympäristöön ja talouteen liittyviin haasteisiin.

Tukemalla LUT:ia autat meitä tässä työssä.

Ratkaisijat-kampanja saavutti tavoitteensa

Ylitimme Ratkaisijat-varainhankintakampanjamme tavoitteen 300 000 eurolla. LUT keräsi 5,3 miljoonaa euroa, joten tavoite ylitettiin reilusti. Varoja kerättiin 1.11.2014-30.6.2017.

Lahjoituksia tuli yhteensä 346 kappaletta. Suurimmat lahjoitukset tulivat Teknologiateollisuudelta, Karjalan kulttuurirahastolta, Liikesivistysrahastolta ja Eevi ja Emil Tannisen säätiöltä. Yksityishenkilöistä suurimman summan lahjoitti lappeenrantalainen yrittäjä Teemu Aho.

Kampanjaan osallistuivat kaikki yliopiston sidosryhmät, kuten järjestöt, säätiöt ja rahastot, elinkeinoelämä, teollisuus, opiskelijat, alumnit, henkilökunta ja lukuisat yksityishenkilöt.

Muu tieteen tukeminen

Yliopiston toimintaa, kuten tieteellistä tutkimustoimintaa, voi tukea myös osoittamalla lahjoituksen haluamaansa kohteeseen. Kohteena voi olla muun muassa lahjoittajan tai testamenttilahjoittajan nimeä kantava rahasto. Yliopistoa voi tukea lisäksi esimerkiksi lahjoitusprofessuurilla tai tutkimusyhteistyöllä.

Ota yhteyttä

Rahoituspäällikkö
Annukka Nurma
040 0548 140
etunimi.sukunimi@lut.fi