Haluatko olla mukana tukemassa kestävää maailmaa?

Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan ja talouden osaamisella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi.

Tieteellinen tutkimus ja siihen perustuva koulutus luovat uskoa epävarmoina aikoina. Tiede auttaa ratkaisemaan ihmiskunnan tulevaisuuteen liittyviä kysymyksiä. Voit olla mukana tässä työssä tukemalla LUT-yliopistoa.

LUT-yliopistolla on poliisihallituksen 27.5.2020 myöntämä, toistaiseksi voimassa oleva rahankeräyslupa. Lupanumero RA/2020/607. Kerätyt varat käytetään yliopistolain 2 §:n mukaisen toiminnan tukemiseen.

Yliopiston toimintaa voi tukea yleisesti tai kohdistaa lahjoituksen haluamaansa kohteeseen, esimerkiksi tietylle koulutusalalle tai lahjoittajan nimeä kantavaan rahastoon. Toimintaamme voi tukea myös esimerkiksi lahjoitusprofessuurilla. Yliopistolle voi tehdä raha- ja testamenttilahjoituksia, sekä lahjoittaa esimerkiksi osakkeita.

Lahjoituksen yliopiston toimintaan yleisesti voi tehdä tilisiirtona LUT-yliopiston tilille FI24 5000 0120 4469 26 (OKOYFIHH). Viestikentässä tulee mainita lahjoittajan nimi ja yhteystieto (puhelinnumero tai sähköposti).

Lahjoituksen kohdentaminen edellyttää aina lahjakirjaa, jonka laatimisessa auttaa Controller Annukka Nurma (puh. 040 0548 140, annukka.nurma@lut.fi).

Varainhankintakampanja 2020-2022

Vuosien 2020–2022 aikana suomalaisyliopistoissa toteutetaan vastinrahallinen varainhankintakampanja, jonka perusteella Suomen valtio pääomittaa yliopistoja. Osoittamalla tukesi LUT-yliopistolle vastinrahaan oikeuttavan keräyksen aikana, voi jokainen lahjoittamasi euro tuottaa meille valtion vastinrahaa jopa 2,5 euroa. Keräysaika jatkuu 30.6.2022 asti.

Tutustu tarkemmin varainhankintakampanjaan

Muu tieteen tukeminen

Yritysten on mahdollista tukea tieteellistä tutkimustamme myös tutkimusyhteistyön eri muodoin. Perus- tai jatko-opiskelijoillemme tarkoitettuja apurahoja on mahdollisuus kohdentaa LUT-yliopiston ja ammatillisen koulutuksen tukisäätiön kautta.