Green Campus - Vihreitä edistysaskelia

Suomen ensimmäinen Green Campus osoittaa, miten tieteen ja teknologian avulla voidaan ratkaista ekologisia ongelmia ja rakentaa kestävää maailmaa.

Green Campus on ainutlaatuinen tutkimus- ja opetusympäristö, jossa konkreettisesti käytetään yliopiston energiaosaamista ja hyödynnetään omia innovaatioita.

Näin näytämme esimerkkiä, miten tieteen, teknologian ja liiketoiminnan avulla voidaan ratkaista ekologisia ongelmia. Green Campuksella rakennamme maailmasta sellaista kuin sen mielestämme pitäisi olla.

Kansainvälisesti palkittu

Tunnustuksena osaamisestamme, LUT palkittiin kesällä 2013 maailmanlaajuisen Sustainable Campus Excellence Award -kilpailun Excellence in Campus -kategoriassa parhaana yliopistona. Palkinnot jaettiin kestävää kehitystä ja vihreää teknologiaa konkreettisti edistävien tekojen ja näyttöjen perusteella.

Ajankohtaista

Green Campuksen tuloportista energiadataa reaaliajassa

LUT:n Green Campukselle on rakennettu interaktiivinen tuloportti, joka palvelee kampukselle tulijoita vaihtuvilla tietoiskuilla sekä reaaliaikaisilla energialukemilla.

LUT Green Campus mukaan Kilometrikisaan

Valtakunnallinen Kilometrikisa poljetaan tänä vuonna 1.5.2014–22.9.2014. Green Campus osallistuu kilpailuun omalla joukkueella.

Tuulivoimaa partiolaisten leiripaikalle

LUT ja partiolippukunta Lappeen Siniset ovat käynnistäneet yhteistyöhankkeen, jossa suunnitellaan ja toteutetaan tuulivoimala lippukunnan partiokämpälle Humaljärvelle. Tuulivoimalan suunnittelun tekevät kandidaattityönään LUT:n sähkötekniikan opiskelijat Perttu Suikkanen ja Ville Kenttämaa.

Green Campus

Juha Varis
Projektin johtaja
juha.varis@lut.fi
040 501 7478

Marko Kasurinen
Kehittämispäällikkö
marko.kasurinen@lut.fi
040 683 1488

Kati Koikkalainen
Ympäristöpäällikko
kati.koikkalainen@lut.fi
040 584 2793

» Anna palautetta
» Tilaa uutiskirje