Green Campus - Vihreitä edistysaskelia

Suomen ensimmäinen Green Campus osoittaa, miten tieteen ja teknologian avulla voidaan ratkaista ekologisia ongelmia ja rakentaa kestävää maailmaa.

Lappeenrannan teknillinen yliopisto on vihreän energian ja teknologian, kestävän kilpailukyvyn sekä kansainvälisten Venäjä-yhteyksien edelläkävijä. Tutkimuksemme edistää taloudellista ja teknologista kehitystä sekä rakentaa kestävää hyvinvointia.

Green Campuksen ajattelu- ja toimintamalli ilmentää yliopiston vihreitä arvoja ja vahvaa energiaosaamista sekä luo kestäviä ratkaisuja globaaleihin haasteisiin. Se on ainutlaatuinen tutkimus- ja opetusympäristö, jossa konkreettisesti käytetään yliopiston omia innovaatioita.

Hyödynnämme yliopistomme poikkitieteellistä tutkimus- ja opetustoimintaa innovatiivisesti ympäristökuormituksemme pienentämiseksi. Seuraamme ja mittaamme ympäristönsuojeluun liittyvien toimiemme tasoa säännöllisesti ja kehitämme ympäristötoimintaamme sitoumuksiemme mukaisesti.

Green Campuksella rakennamme maailmasta sellaista kuin sen mielestämme pitäisi olla.

Kansainvälisesti palkittu

Tunnustuksena osaamisestamme, LUT palkittiin kesällä 2013 maailmanlaajuisen Sustainable Campus Excellence Award -kilpailun Excellence in Campus -kategoriassa parhaana yliopistona. Palkinnot jaettiin kestävää kehitystä ja vihreää teknologiaa konkreettisti edistävien tekojen ja näyttöjen perusteella.

Green Your mind - LUT
|

Green Campus

Juha Varis
Johtaja, professori
juha.varis@lut.fi
040 501 7478

Marko Kasurinen
Kehittämispäällikkö
marko.kasurinen@lut.fi
040 683 1488

Essi Römpötti
Ympäristösuunnittelija
essi.rompotti@lut.fi
050 433 1214

» Anna palautetta
» Tilaa uutiskirje