Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
33 opintopistettä
Kesto
22 lähiopiskelupäivää
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Ohjelma
Toteutusmuoto
Monimuoto
Sijainti
Lappeenranta
Opinnot alkavat
Oppimismenetelmät
Luennot, ennakkotehtävät, case- ja ryhmäharjoitukset, harjoitustyöt, tentit.
Aika ja paikka
Seuraava toteutus alkaen 7.3.2024 Lappeenrannassa.
Hakuaika
8.2.2024 mennessä
Hinta
10 500 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Yritysten ja organisaatioiden johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevät, jotka osallistuvat organisaation strategiseen suunnitteluun ja päätöksentekoon.
Yhteystieto
Sari Valkeapää , puh. +358405351935 , sähköposti Sari.Valkeapaa@lut.fi
Lisätiedot
Ohjelma on osa LUT EMBA -ohjelman yhteisiä opintoja sekä soveltuu LUT-yliopiston tutkintoihin liiketaloustieteellisiksi sivuopinnoiksi.
left

Globalisoituvassa toimintaympäristössä organisaatioilla on entistä suurempi paine vahvistaa kilpailukykyä, kehittää liiketoimintaa ja panostaa osaamiseen.

Globalisaation uudessa aallossa strategia-ajattelu sekä strateginen johtaminen ovat yhä useammin ne kivijalat, joilla organisaatio pystyy saavuttamaan ja ylläpitämään kilpailuetua. Strateginen johtamisosaaminen on huomattava kilpailuvaltti modernille johtajalle ja organisaatiolle.

left

Kenelle?

  • Rohkeille tulevaisuuteen katsoville johtajille, jotka haluavat kehittää strategista ajattelukykyään ja syventää asiantuntijuuttaan menestyäkseen globaaleilla markkinoilla.
  • Organisaatioille, jotka ymmärtävät avainhenkilöiden strategisen ajattelukyvyn voiman.
  • Johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille, jotka osallistuvat strategiseen suunnitteluun ja päätöksentekoon, ja joilla on aiempi opisto- tai korkeakoulututkinto.
right

Miksi?

  • Strateginen johtaminen on kivijalka, jolla yritys pystyy saavuttamaan ja ylläpitämään kilpailukykyä.
  • Johtajat sekä strategiseen suunnitteluun ja päätöksentekoon osallistuvat työntekijät tarvitsevat yhä tehokkaammin sovellettavissa olevaa strategista osaamista sekä kokonaisvaltaista näkemystä tekijöistä, jotka vaikuttavat yrityksen strategiseen päätöksentekoon.

Ohjelman sisältö ja rakenne

left

Voit opiskella ohjelman kokonaisuutena tai poimia itsellesi parhaiten sopivat moduulit. Voit täydentää opintojasi muiden täydennyskoulutusohjelmiemme moduuleilla tai rakentaa eri ohjelmien moduuleista tarpeitasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Ohjelma on myös osa LUT EMBA -ohjelman yhteisiä opintoja sekä soveltuu LUT-yliopiston tutkintoihin liiketaloustieteellisiksi sivuopinnoiksi.

right

Sami Saarenketo
Hyvin formuloitu strategia auttaa suuntaamaan organisaation resurssit tarkoituksenmukaisella tavalla perustuen yrityksen kyvykkyyksiin ja toisaalta puutteisiin, ennakoiden muutoksia ympäristössä sekä varautuen kilpailijoiden siirtoihin.
Sami Saarenketo
Ohjelman akateeminen johtaja

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.