Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
5 op
Kesto
3 lähiopiskelupäivää
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Moduuli
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Lahti Lappeenranta
Opinnot alkavat
Oppimismenetelmät
3 lähiopiskelupäivää, ennakkotehtävä, itsenäistä opiskelua, itsenäinen kirjallinen harjoitustyö, valmistautuminen luennolle ja ryhmätyöskentely.
Aika ja paikka
Torstai 16.5. ja perjantai 17.5. LUT-yliopisto, Lappeenranta ja perjantai 7.6.2024 Werstas, Lahti.
Hakuaika
Haku 2.5.2024 mennessä.
Hinta
2 250 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Hyvinvointipalveluiden johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille sekä kaikille hyvinvointialan organisaatioiden kehittämisestä kiinnostuneille.
Lisätiedot
Moduuli on osa Hyvinvointipalveluiden johtaminen -ohjelmaa. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina tai sisällyttää osaksi LUT EMBA -ohjelman henkilökohtaisesti valittavia opintoja.
left

Moduulissa tutustutaan modernin johtajuuden merkitykseen hyvinvointialojen johtamisessa ja johtajuuden rooliin hyvinvointialla. Moduuli tarjoaa valmiuksia tunnistaa ja arvioida erilaisia johtajuuden näkökulmia ja soveltaa niitä omassa työssä hyvinvointialalla. Moduulissa syvennytään myös monialaisten ja monikulttuuristen tiimien johtamisen erityispiirteisiin, strategista johtamista unohtamatta.

 

Moduulin teemat

  • Muutosjohtaminen, valmentava johtaminen, asiantuntijuuden johtaminen, työkykyjohtaminen
  • Itsensä johtamisesta tiimien johtamiseen, monialaisuus ja moniammatillisuus hyvinvointialalla
  • Monikulttuurisuus ja erilaisuuden johtaminen
     

Moduuli on osa Hyvinvointipalveluiden johtaminen -asiantuntijaohjelmaa. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina. Ohjelman suoritettuasi voit hakea LUT EMBA -ohjelmaan ja sisällyttää opinnot EMBAan.

Asiantuntijat

left

Emilia Laapio-Rapi

Moduulin vastuukouluttaja FT Emilia Laapio-Rapi toimii Hyvinvointipalveluiden johtaminen asiantuntijaohjelman akateemisena johtajana ja LAB-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan yliopettajana.
right

Pia Heilmann

KTT Pia Heilmann on johtamisen professori Itä-Suomen yliopistossa ja toimii asiantuntijana Johtajuus hyvinvointialalla -moduulissa.
left

Anne Kallio

TkT, KTM Anne Kallio on asiantuntija Johtajuus hyvinvointialalla -moduulissa ja työskentelee Vates-säätiössä työllisyyssuunnittelijana.
right

Tapani Frantsi

KTT Tapani Frantsi on johdon ja työyhteisöjen kehittäjä ja toimii asiantuntijana Johtajuus hyvinvointialalla -moduulissa.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.