Julkaistu 22.4.2022
Päivitetty 27.5.2022
Myönteisenä lisänä ohjelman räätälöinti aikuisopiskelijoille
MInna Kinnunen
Asiakaspalveluvastaava, Stora Enso Packaging Oy KATI 8

 

Haaveeni oli ollut jo pitkään kaupallisen koulutukseni syventäminen. Vuoden 2004 keväällä työpaikallani käymissä kehityskeskusteluissa esimieheni tuki omaehtoisen opiskelun aloittamista, joten päätös oli tehty. Hain ja onnekseni pääsin LUT:n Koulutus ja kehittämiskeskuksen KATI 8 –kauppatieteiden täydennyskoulutusohjelmaan.  

KATI 8 -ohjelma tarjoaa laaja-alaisen kauppatieteellisen teoriapaketin, jonka soveltamisessa käytäntöön ovat auttaneet asiantuntevat luennoitsijat sekä eri aloilla toimivat opiskelijakaverit. On ollut hienoa huomata, että oma asiantuntemus yrityksen johtamiseen liittyvistä asioista on ohjelman edetessä vahvistunut huomattavasti.  

Myönteisenä lisänä on ollut KATI 8 -ohjelman räätälöinti juuri meille aikuisopiskelijoille. Perheen, työn ja opiskelun yhdistäminen vaatii aina motivaatiota ja aikatauluttamista. Ajankäytön suunnittelussa suurena apuna ovat olleet mm. ohjelman rungoksi luodut lukujärjestykset, jotka rytmittävät opiskelua.  

Koulutus on vastannut odotuksiani akateemisista opinnoista ja me opiskelijat olemme ohjelman aikana hitsautuneet toisiamme tukevaksi tiimiksi. Kun aikuinen aloittaa monivuotisen opiskelun työn ohessa, odotukset koulutusohjelmaa kohtaan ovat korkealla. KATI 8 –ohjelma on ollut tavoitteellinen ja korkeatasoinen. Omaa motivaatiotani lisää henkilökohtainen tavoitteeni eli LUT:n kauppatieteiden maisterin tutkinto, johon KATI 8 -ohjelman opinnot on mahdollista sisällyttää. Suosittelen KATI –ohjelmaa kaikille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet kaupallisen koulutuksensa yliopistotasoisesta täydentämisestä.  

  

Minna Kinnunen  

Asiakaspalveluvastaava, Stora Enso Packaging Oy

KATI 8

Lue seuraavaksi:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.