left

Hyvä alumni, tervetuloa mukaan historiamme ensimmäiseen Homecoming Day -tapahtumaan lauantaina 13. huhtikuuta 2024 Lappeenrannan kampukselle Skinnarilaan!
 
Homecoming Day 2024 (HCD 2024) kokoaa yhteen kaikki LUTin, LTY:n ja LTKK:n alumnit, joten tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitumiseen. Tule siis tapaamaan ystäviä opiskeluajoilta ja luomaan uusia yhteyksiä muiden valmistuneiden sekä LUTin henkilöstön kanssa.
 
Homecoming Dayn ohjelma on nyt julkaistu. Tutustu myös viikonlopun rinnakkaistapahtumiin.

Somessa tapahtuman tunnisteena toimii #luthcd2024.
 
Alumnina olet tärkeä osa yliopistoamme. Homecoming Dayssa on ennen kaikkea kyse teistä, alumneistamme sekä tiiviin yhteistyön kehittämisestä – haluamme vahvistaa alumniemme aktiivista roolia osana yliopistoamme.

Huomaathan, että tapahtuman ilmoittautumispaikat ovat täynnä, ja suuren kävijämäärän vuoksi päätapahtumaan pääsee vain ilmoittautuneille toimitettavalla pääsylipulla. Pääsylippu on henkilökohtainen, eikä sisällä avecia. 
 
Homecoming Day on maksuton tapahtuma.

right

Katso myös

Spring image

Alumnitoiminta

Tule mukaan LUT-yliopiston alumnitoimintaan. Kasvata ammatillista verkostoasi, täydennä osaamistasi tai osallistu yliopiston toimintaan erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Muuta ajankohtaista LUT-yliopistolta