left
- LUT tarjoaa Kouvolan talousalueelle koulutustoimintoja ja edistää näin osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia Kouvolan talousalueella.
- LUT edistää toiminnallaan Kouvolan talousalueen kasvuhakuisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä.
Kansainvälisen toiminnan muotoja ovat: lausunnot tieteellisiin aikakauslehtiin, väitöskirjan esitarkastajan tehtävät, vastaväittäjänä toimiminen, konferenssien järjestelytoimikunnissa toimiminen, tieteellisten aikakauslehtien toimittajakunnissa toimiminen, vierailevana professorina ja/tai dosenttina toimiminen ulkomaalaisissa ja kotimaisissa yliopistoissa, vierailevat tutkijat sekä tutkimushankeyhteistyö.
LUT Kouvolan yksikkö toimii Kouvolan keskustassa. Yksikkö perustettiin vuonna 2002. Yksikössä työskentelee tällä hetkellä 15 tutkijaa.
right
Kouvolan alueyksikkö
Kauppalankatu 13
45100 KOUVOLA
Tutkimus
left
LUT Kouvolan yksikkö keskittyy tutkimuksessaan kolmeen avainalueeseen. Nämä avainalueet ovat:
- Teknologia- ja liiketoimintainnovaatiot
- Rautatielogistiikka
- Elintarviketekniikka
right
Koulutus

Innovation and Logistics -maisteriohjelma
Viimeisin maailmanlaajuinen kriisi ja digimurros ovat haastaneet yrityksiä ympäri maailmaa ja luoneet tarpeen moniosaajille, jotka ovat sopeutuvia, ennakkoluulottomia ja kykeneviä johtamaan yritystä innovatiivisesti, digitaalisesti ja kestävästi.
Viimeisin maailmanlaajuinen kriisi ja digimurros ovat haastaneet yrityksiä ympäri maailmaa ja luoneet tarpeen moniosaajille, jotka ovat sopeutuvia, ennakkoluulottomia ja kykeneviä johtamaan yritystä innovatiivisesti, digitaalisesti ja kestävästi.

Food Processing Technology -maisteriohjelma
Food Processing Technology -maisteriohjelma keskittyy ruoantuotannon jalostusteknologioihin ja yksikköprosesseihin.
Food Processing Technology -maisteriohjelma keskittyy ruoantuotannon jalostusteknologioihin ja yksikköprosesseihin.
Henkilöstö







Matti Lampinen
Kehityspäällikkö
Separation Science