left

Lappeenrannan teknillisen korkeakoulun toiminta käynnistettiin Skinnarilassa sijaitsevalla Lappeenrannan kampuksella jo vuonna 1969.

Pääkampuksella toimivat kaikki LUTin tiedekunnat: School of Engineering Science, School of Energy Systems ja Kauppakorkeakoulu.

Tiedekunnat jakavat kampuksen LUT-korkeakoulukonserniin kuuluvan LAB-ammattikorkeakoulun sekä useiden muiden toimijoiden kuten LUT Junior Universityn, LUMA-keskus Saimaan ja Green Campus Open-innovaatiopalveluiden kanssa.

Yliopiston tilat ovat opiskelijoiden käytössä ympäri vuorokauden. Kampuksen katutasossa sijaitsee esimerkiksi moderni kuntosali sekä sen naapurissa toimiva työelämäprofessori Jamie Hynemanin mukaan nimetty protopaja J. Hyneman Center. JHC:lla opiskelijat voivat kehittää ja testata prototyyppeihin liittyviä ideoita ja ratkaisuja käytännössä.

Modernilla kampuksella työskentelee noin 6 500 asiantuntijaa ja opiskelijaa. Yhteiskuntatieteiden koulutusvastuun myötä yhteisö jatkaa kasvuaan edelleen.

Saimaan rannalla sijaitseva Lappeenrannan kampus onkin kuin maapallo pienoiskoossa: opiskelijoista joka neljäs on ulkomaalaisia, ja yhteisössä on yli 90 kansalaisuutta.

right

Lappeenrannan kampus

Yliopistonkatu 34
53850 Lappeenranta

029 446 2111
tilapalvelut.lappeenranta@lut.fi 

Kansainvälinen opiskeluympäristö

left
right

Opintotarjonta Lappeenrannassa

Tutkimus

Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan ja talouden tutkimuksella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Henkilöstö