Rekrytointikumppanuus – yhteistyöllä kohti uusien osaajien rekrytointia

LUT on yliopisto, joka julkisesti tunnustaa rakkautensa yrityksiin. Meille rakkaus tarkoittaa konkreettisia tekoja, pieniä ja isoja. Rekrytointikumppanuus on yrityksille mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa kanssamme tekoja, jotka rakentavat työnantajamielikuvaa sekä saattavat yhteen osaajat ja innostavat työnantajat.

Pitkäjänteinen rekrytointikumppanuus huomioi yrityksenne osaamistarpeet, rekrytointitavoitteet sekä toiveet yhteistyön eri muodoista. Laadimme yhdessä reitin tavoitteitanne tukevalle matkalle – kerralla koko lukuvuoden ajalle ja yhden luukun periaatteella.

Maksullinen, lukuvuodeksi kerrallaan laadittava kumppanuussopimus on keino rakentaa pitkäjänteistä tunnettuutta ja työnantajaimagoa. Kumppanuuden kautta tavoitatte toivomanne opiskelijat monikanavaisesti ja riittävän varhaisessa vaiheessa. Yhteyshenkilömme urapalveluissa huolehtii kanssanne tarkoituksenmukaisen kokonaisuuden suunnitelusta ja kokoaa oikeat voimat LUTin henkilökunnasta mukaan. Kumppanuuteen voi sisältyä muun muassa rekrytointitapahtumia, opetusyhteistyötä, opiskelijavierailuja, markkinointia opiskelijoille sekä työ-, harjoittelu- ja lopputyöpaikkojen välitystä.

Aiemmin toimivaksi todettuja yhteistyön muotoja tai yksittäisten palvelujen hankkimista emme suinkaan halua haudata, mutta mikäli toivotte systemaattisempaa yhteistyötä tai teillä ei vielä ole väylää rekrytointipalveluihin, keskustelemme mielellämme!

LUT Rekrytointikumppanit lukuvuodelle 2021-2022

    

     K-ryhmä

 

 

Kiinnostuitko kumppanuudesta? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka voisimme tukea juuri teidän yrityksenne rekrytointia!

Ota yhteyttä

LUT & LAB Career Services
careerservices@lut.fi

Urapalveluvastaava
Elina Hannikainen-Himanen
+358 40 573 3790

Uraohjaaja
Anni-Elina Leinonen
+358 50 462 3686

Uraohjaaja
Ida-Maria Volturi
+358 50 463 7190