left

LUT-yliopiston opiskelijat ovat haluttua työvoimaa suomalaisilla työmarkkinoilla. Huolehdittehan siis, että olette näkyvissä opiskelijoillemme ja liikkeellä ajoissa. Neljällä viidestä opiskelijastamme on työpaikka olemassa jo valmistuessaan.

Opiskelijatöiden avulla työnantajat pääsevät tekemään yhteistyötä opiskelijoidemme kanssa jo opintojen aikana. Parhaimmillaan toimeksiantaja saa opiskelijatyön avulla tehtävän tehtyä, tuoreita ideoita ja ajatuksia sekä kontakteja tulevaisuuden työntekijöihinsä.

Opiskelijatöiden osalta tulee kuitenkin muistaa, että ne ovat aina ensisijaisesti opintoihin liittyviä oppimistehtäviä eikä niitä voi sen takia verrata ammattilaisen tekemään konsulttityöhön.

Autamme mielellämme työnantajia opiskelijoiden rekrytoimiseen liittyvissä kysymyksissä. Tiedotamme ajankohtaisista opiskelijoiden rekrytointiin liittyvistä asioista uutiskirjeessämme noin neljästi vuodessa. Uutiskirjeemme voit tilata täällä.

right
7 110
opiskelijaa opiskelujen ohessa työskentelyyn
783
tuoretta maisteria valmiina työelämään
59
uutta tohtoria valmiina kohtaamaan uusia haasteita

Rekrytointipalvelut

Opiskelijatyöt

Summer image

Yhteistyö opiskelijajärjestöjen kanssa

Opiskelijoiden omat killat ja muut opiskelijajärjestöt tekevät myös mielellään yhteistyötä työnantajien kanssa. Voi tutustua niihin alta löytyvien linkkien kautta.

Rekrytointikumppanit 2023–2024

Kysy lisää employerservices@lut.fi tai: