LUT-yliopiston yhteiskuntatieteiden painotus on kansainvälisyyteen ja käyttäytymistieteisiin nojaavissa yhteiskuntatieteissä. Tavoitteenamme on, että opiskelijoistamme kasvaa maailmaa rohkeasti ja vastuullisesti uudistavia edelläkävijöitä, jotka ratkaisevat kohtalon kysymyksiä osana yhteiskuntaa ja yrityksiä.

LUT tunnetaan perinteisesti laajasta yritysyhteistyöstään. Yrityksiä rakastavana yliopistona haluamme tarjota tulevaisuuden työelämälle yhteiskuntatieteiden syväosaajia, jotka hallitsevat liiketoiminnan pelisäännöt sekä näkevät teknologian mahdollisuudet.

Syksyllä 2023 Lappeenrannan kampuksella aloittaa 40 yhteiskuntatieteiden sekä 20 viestintätieteiden kandidaattivaiheen opiskelijaa. Maisteri- ja tohtoriohjelmat alkavat syksyllä 2024.

Tiedot hakukohteista päivittyvät näille verkkosivuille tulevan syksyn aikana.

Riina Salmimies, LUT-yliopiston dekaani
Tavoitteenamme on, että tulevista yhteiskuntatieteiden opiskelijoistamme kasvaa maailmaa rohkeasti ja vastuullisesti uudistavia edelläkävijöitä, jotka ratkaisevat kohtalon kysymyksiä osana yhteiskuntaa ja yrityksiä.
Riina Salmimies
Dekaani
Kukkaan puhkeava kielo

LUT-yliopisto aloittaa yhteiskuntatieteiden koulutuksen

LUT-yliopistossa käynnistyy syksyllä 2023 sosiaali- ja käyttäytymistieteiden sekä viestintä- ja informaatiotieteiden koulutukset. Rehtori Juha-Matti Saksan mukaan yhteiskuntatieteistä rakentuu kolmas tutkimuksen ja koulutuksen ala tekniikan ja talouden ri

Tilaa hakijan uutiskirje

Saat sähköpostiisi säännöllisesti luettavaa yliopistoon hakemisesta ja opiskelusta LUTissa.