LUT-yliopiston yhteiskuntatieteiden painotus on kansainvälisyyteen ja käyttäytymistieteisiin nojaavissa yhteiskuntatieteissä. Tavoitteenamme on, että opiskelijoistamme kasvaa maailmaa rohkeasti ja vastuullisesti uudistavia edelläkävijöitä, jotka ratkaisevat kohtalon kysymyksiä osana yhteiskuntaa ja yrityksiä.

LUT tunnetaan perinteisesti laajasta yritysyhteistyöstään. Yrityksiä rakastavana yliopistona haluamme tarjota tulevaisuuden työelämälle yhteiskuntatieteiden syväosaajia, jotka hallitsevat liiketoiminnan pelisäännöt sekä näkevät teknologian mahdollisuudet.

Syksyllä 2023 Lappeenrannan kampuksella aloittaa 40 yhteiskuntatieteiden sekä 20 viestintätieteiden kandidaattivaiheen opiskelijaa. Maisteri- ja tohtoriohjelmat alkavat syksyllä 2024.

Yhteiskuntatieteiden kandidaatin (YTK) tutkinnot ovat laajuudeltaan 180 op ja niiden suoritusaika noin kolme vuotta. Yhteiskuntatieteiden maisterin (YTM) tutkinnon laajuus on 120 op ja suoritusaika noin kaksi vuotta.

Yhteiskuntatieteiden kandidaattiohjelmat

LUT aloittaa yhteiskuntatieteiden koulutuksen syksyllä 2023. Uusi koulutus muodostaa yhdessä tekniikan ja kauppatieteiden kanssa ainutlaatuisen osaamiskokonaisuuden, jolla on kysyntää yrityksissä ympäri maailman.
left
right

Tilaa hakijan uutiskirje

Saat sähköpostiisi noin 1–2 kertaa kuukaudessa luettavaa yliopistoon hakemisesta ja opiskelusta LUTissa.

Ajankohtaista yhteiskuntatieteiden alalta