Tällä sivulla

Suoritettuasi soveltuvan kandidaatin tasoisen tutkinnon, kuten esimerkiksi insinööri (AMK) -tutkinnon, voit hakea LUTin tekniikan maisteriohjelmiin ja jatkaa opintojasi diplomi-insinööriksi. Voit hakea myös keskeneräisellä tutkinnolla, pois lukien tuotantotalouden DI-ohjelma TUDI Lahdessa.

LUTin tekniikan alan maisteriohjelmia on mahdollista suorittaa päätoimisen opiskelun lisäksi osittain etäopintoina tai työn ohessa.

Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa. Suurin osa tekniikan maisteriohjelmista järjestetään Lappeenrannan kampuksella. Lisäksi Kouvolassa on tarjolla kaksi ja Mikkelissä yksi DI-ohjelma.

Seuraava hakuaika suomen- ja englanninkielisiin maisteriohjelmiin alkaa 1.12.2024 klo 8 ja päättyy 22.1.2025 klo 15. Opinnot ohjelmissa alkavat syksyllä 2025.

95 %
LUTin tekniikan aloilta valmistuneiden työllistymisprosentti on 95 % vuosi valmistumisen jälkeen (Tilastokeskus 2023)
3769 €
LUTin tekniikan aloilta valmistuneilla on valmistumishetkellä Suomen parhaat palkat – keskiarvo 3 769 € (TEK Graduate Survey 2022)

Energiatekniikka

Kemiantekniikka

Konetekniikka

Laskennallinen tekniikka

Sähkötekniikka

Tietotekniikka

Tuotantotalous

Ympäristötekniikka

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.