Hyödynnä mahdollisuus henkilökohtaiseen kohtaamiseen

Rekrytointitapahtumamme tarjoavat työnantajille mahdollisuuksia kohdata opiskelijoitamme kasvotusten. Parhaimmillaan tapahtumissa avattu keskustelu johtaa työsuhteen solmimiseen.

Rekrytointitapahtumilla on myös merkittävä rooli työnantajien tunnettuuden ja imagon kehittämisessä. Jo fuksivuodesta alkaen opiskelijamme vierailevat rekrytointitapahtumissa tutustumassa eri työnantajiin. Tapahtumista mieleen jääneitä työnantajia on helppo lähestyä myöhemminkin.

Rekrytointitapahtumat

DuuniDay-tapahtuman logokuva

DuuniDay 22.11.2022

Lappeenrannan kampuksella vuosittain järjestettävä DuuniDay on Etelä-Karjalan suurin rekrytointitapahtuma. Se kerää yhteen LUTin ja LABin opiskelijat sekä noin 100 opiskelijoistamme kiinnostunutta työnantajaa.
Summer image

Recruitment Partner Day 24.1.2023

Recruitment Partner Day -tapahtuma tutustuttaa opiskelijamme kumppaniyrityksiimme sekä heillä avoinna oleviin työmahdollisuuksiin.

Tapahtumaan voivat osallistua ainoastaan rekrytointikumppanimme.
DuuniExpo -tapahtuman logo

DuuniExpo 15.2.2023

LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden vuosittain järjestämä verkostoitumis- ja rekrytointitapahtuma Lahden Mukkulankadun kampuksella. DuuniExpo tuo yhteen LAB-ammattikorkeakoulun, LUT-yliopiston, lukion ja ammattikoulun opiskelijat ja yritysten edustajat.
Pop Up Rekry logokuva

Työnantajan oma Pop Up Rekry -tapahtuma

Haluatteko tavata opiskelijoitamme oman aikataulunne mukaisesti?

Tarjoamme teille mahdollisuutta oman fyysisen tai virtuaalisen rekrytointitapahtuman järjestämiseen. Tapahtuma suunnitellaan tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Lisäksi autamme teitä myös tapahtuman organisoinnissa ja markkinoinnissa. Palvelu on työnantajille maksullinen.

Ota yhteyttä employerservices@lut.fi tai: