Hyödynnä mahdollisuus henkilökohtaiseen kohtaamiseen

Rekrytointitapahtumamme tarjoavat työnantajille mahdollisuuksia kohdata opiskelijoitamme kasvotusten. Parhaimmillaan tapahtumissa avattu keskustelu johtaa työsuhteen solmimiseen.

Rekrytointitapahtumilla on myös merkittävä rooli työnantajien tunnettuuden ja imagon kehittämisessä. Jo fuksivuodesta alkaen opiskelijamme vierailevat rekrytointitapahtumissa tutustumassa eri työnantajiin. Tapahtumista mieleen jääneitä työnantajia on helppo lähestyä myöhemminkin.

Rekrytointitapahtumat

RekryPoint-kuva

Summer Job Talent Bank 13.2. - 28.4.2023 - online

Etsitkö kesätyöntekijöitä? Työnantajille maksuton Summer Job Talent Bank on avoinna jälleen 13.2. - 28.4.2023. Talent Bankin tarkoitus on buustata kesätyörekrytointien loppukirissä ja tarjota kesätyöntekijöitä edelleen etsiville työnantajille mahdollisuus kohdata LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Saat JobTeaserissa pääsyn Talent Bankiin, jossa voit tutustua tapahtumaan osallistuviin opiskelijoiden profiileihin ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun se sinulle parhaiten sopii! Löydettyäsi sopivan opiskelijan voit ottaa häneen suoraan yhteyttä.
Pop Up Rekry -kuva

Työnantajan oma Pop Up Rekry -tapahtuma

Haluatteko tavata opiskelijoitamme oman aikataulun mukaan?

Järjestä oma rekrytointitapahtuma kampuksella tai virtuaalisesti. Tapahtuma suunnitellaan tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Autamme tapahtuman organisoinnissa ja markkinoinnissa. Palvelu on työnantajille maksullinen (alkaen 300 € + alv).
DuuniDay-logokuva

DuuniDay 29.11.2023

Lappeenrannan kampuksella vuosittain järjestettävä DuuniDay on Etelä-Karjalan suurin rekrytointitapahtuma. DuuniDay kerää yhteen LUTin ja LABin opiskelijat sekä noin 100 opiskelijoistamme kiinnostunutta työnantajaa.
DuuniExpo -tapahtuman logo

DuuniExpo

LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden vuosittain järjestämä verkostoitumis- ja rekrytointitapahtuma Lahden Mukkulankadun kampuksella. DuuniExpo tuo yhteen LAB-ammattikorkeakoulun, LUT-yliopiston, lukion ja ammattikoulun opiskelijat ja yritysten edustajat.

DuuniExpo järjestettiin 15.2.2023 - seuraavan DuuniExpon ajankohta julkaistaan myöhemmin.

Ota yhteyttä employerservices@lut.fi tai: