Hyödynnä mahdollisuus henkilökohtaiseen kohtaamiseen

Rekrytointitapahtumamme tarjoavat työnantajille mahdollisuuksia kohdata opiskelijoitamme kasvotusten. Parhaimmillaan tapahtumissa avattu keskustelu johtaa työsuhteen solmimiseen.

Rekrytointitapahtumilla on myös merkittävä rooli työnantajien tunnettuuden ja imagon kehittämisessä. Jo fuksivuodesta alkaen opiskelijamme vierailevat rekrytointitapahtumissa tutustumassa eri työnantajiin. Tapahtumista mieleen jääneitä työnantajia on helppo lähestyä myöhemminkin.

Rekrytointitapahtumat

Pop Up Rekry -kuva

Työnantajan oma Pop-Up Rekry -tapahtuma

Haluatteko tavata opiskelijoitamme oman aikataulun mukaan?

Järjestä oma rekrytointitapahtuma kampuksella tai virtuaalisesti. Tapahtuma suunnitellaan tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Autamme tapahtuman organisoinnissa ja markkinoinnissa. Palvelu on työnantajille maksullinen (alkaen 300 € + alv).
DuuniDay-logokuva

DuuniDay 4.12.2024

Lappeenrannan kampuksella vuosittain järjestettävä DuuniDay on Etelä-Karjalan suurin rekrytointitapahtuma. DuuniDay kerää yhteen LUTin ja LABin opiskelijat sekä noin 100 opiskelijoistamme kiinnostunutta työnantajaa.
DuuniExpo -tapahtuman logo

DuuniExpo seuraavan kerran alkuvuodesta 2025

LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden vuosittain järjestämä verkostoitumis- ja rekrytointitapahtuma Lahden Mukkulankadun kampuksella. DuuniExpo tuo yhteen LAB-ammattikorkeakoulun, LUT-yliopiston, lukion ja ammattikoulun opiskelijat ja yritysten edustajat.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä employerservices@lut.fi.