Hyödynnä mahdollisuus henkilökohtaiseen kohtaamiseen

Rekrytointitapahtumamme tarjoavat työnantajille mahdollisuuksia kohdata opiskelijoitamme kasvotusten. Parhaimmillaan tapahtumissa avattu keskustelu johtaa työsuhteen solmimiseen.

Rekrytointitapahtumilla on myös merkittävä rooli työnantajien tunnettuuden ja imagon kehittämisessä. Jo fuksivuodesta alkaen opiskelijamme vierailevat rekrytointitapahtumissa tutustumassa eri työnantajiin. Tapahtumista mieleen jääneitä työnantajia on helppo lähestyä myöhemminkin.

Rekrytointitapahtumat

Pop Up Rekry -kuva

Työnantajan oma Pop-Up Rekry -tapahtuma

Haluatteko tavata opiskelijoitamme oman aikataulun mukaan?

Järjestä oma rekrytointitapahtuma kampuksella tai virtuaalisesti. Tapahtuma suunnitellaan tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Autamme tapahtuman organisoinnissa ja markkinoinnissa. Palvelu on työnantajille maksullinen (alkaen 300 € + alv).
DuuniDay-logokuva

DuuniDay 4.12.2024

Lappeenrannan kampuksella vuosittain järjestettävä DuuniDay on Etelä-Karjalan suurin rekrytointitapahtuma. DuuniDay kerää yhteen LUTin ja LABin opiskelijat sekä noin 100 opiskelijoistamme kiinnostunutta työnantajaa.
DuuniExpo -tapahtuman logo

DuuniExpo seuraavan kerran alkuvuodesta 2025

LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden vuosittain järjestämä verkostoitumis- ja rekrytointitapahtuma Lahden Mukkulankadun kampuksella. DuuniExpo tuo yhteen LAB-ammattikorkeakoulun, LUT-yliopiston, lukion ja ammattikoulun opiskelijat ja yritysten edustajat.
RekryPoint-kuva

Summer Job Talent Bank 12.2.-26.4.2024 - online

Etsitkö vielä kesätyöntekijöitä?

Työnantajille maksuton Summer Job Talent Bank on avoinna työnantajille jälleen 12.2.-26.4.2024. Talent Bankin tarkoitus on auttaa kesätyörekrytointien loppukirissä ja tarjota kesätyöntekijöitä edelleen etsiville työnantajille mahdollisuus kohdata LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Rekisteröidy tapahtumaan ja saat pääsyn JobTeaserin Talent Bankiin, jossa voit tutustua tapahtumaan osallistuvien opiskelijoiden profiileihin. Löytäessäsi sopivan opiskelijan, voit ottaa yhteyttä suoraan häneen.

Summer Job Talent Bank tarjoaa mahdollisuuden tutustua kesätöitä hakeviin opiskelijoihimme ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Ota yhteyttä employerservices@lut.fi tai: