left

Mentorointiohjelma 20232024

Oletko kiinnostunut kehittämään työelämävalmiuksiasi jo opiskelujen aikana? Haluatko verkostoitua LUTista valmistuneiden alumnien kanssa? Syksyllä 2023 alkavassa mentorointiohjelmassa se on mahdollista. Lue lisää ja hae mukaan!

Mitä mentorointi on?

LUTin mentorointiohjelmassa yliopistosta valmistuneet alumnit toimivat mentoreina opiskelijoille, aktoreille. Opiskelija-alumni-mentorointi korostaa opiskelijoiden työelämävalmiuksia sekä omien osaamisalueiden ja vahvuuksien löytämistä. Alumneille mentorointi tarjoaa tuoreita näkökulmia tämän päivän opiskelijamaailmasta sekä mahdollisuuden oman osaamisen peilaamiseen ja jäsentämiseen. Mentorointi on siis kahden henkilön välinen vuorovaikutussuhde, joka edellyttää molempien osapuolten aktiivisuutta, sitoutuneisuutta, avoimuutta ja luottamusta.

Mentorit 2023-2024

Tutustu ohjelman mentoreihin ennen hakulomakkeen täyttämistä, jotta pystyt listaamaan ja perustelemaan kolme sinulle mieluisinta mentorivaihtoehtoa. Voit hakea kenen tahansa mentorin aktoriksi riippumatta siitä, mitä alaa olet itse opiskellut.

Maisteriopiskelijoille mentorivaihtoehtoja on yhteensä 41 ja tohtoriopiskelijoille puolestaan 21. Mentorien esittelysivut löytyvät alta. 

right

Kokemuksia mentorointiohjelmasta

Ihmisiä tapahtumassa kampuksella

Aktorien kokemuksia lukuvuoden 2022-2023 ohjelmasta

Lukuvuonna 2022-2023 mukana olleet aktorit, Katariina Timonen, Wojciech Mojsiejuk ja Aleksi Kananen jakavat parhaat vinkkinsä ohjelmasta kiinnostuneille opiskelijoille.
Student event at Lappeenranta campus

Mentorien kokemuksia lukuvuoden 2022-2023 ohjelmasta

Lukuvuonna 2022-2023 mukana olleet mentorit, Petteri Rantamäki ja Valentina Smelova, jakavat parhaat vinkkinsä uusille mentoreille.
leafs of a rowan tree

Mentorointiparin kokemuksia lukuvuoden 2021-2022 ohjelmasta

Laura Strömberg ja Noora Jukkola tutustuivat LUTin virtuaalisessa tekniikan alojen mentorointiohjelmassa.