Tutkinto
Yhteiskuntatieteiden maisteri
Koulutusala
Yhteiskuntatieteet
Tiedekunta
LUT School of Engineering Sciences
Laajuus
120 opintopistettä (ECTS)
Kesto
2 vuotta
Opetuskieli
englanti
Koulutustyyppi
Tutkintokoulutus
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Lappeenranta
Hakuaika
1.12.2023–17.1.2024 klo 15:00
left

Ilmastonmuutos ja vihreä siirtymä luovat teknologisia, taloudellisia, poliittisia ja yhteiskunnallisia haasteita. Tarve löytää ratkaisuja tulevaisuuden monitahoisiin ongelmiin ja kestävyyskriisiin ihmisten ja teknologian rajapinnassa kasvaa. Yhteiskunta ja ihmiset ovat riippuvaisia toimivista energia-, vesi- ja ruokajärjestelmistä. Tämä maisteriohjelma keskittyy siihen, miten näistä järjestelmistä tehdään kestävämpiä, oikeudenmukaisempia ja tasavertaisempia sekä ihmisille että luonnolle niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisestikin.

Valmistut yhteiskuntatieteilijäksi, jolla on vahva monitieteinen tietopohja ja joka osaa analysoida energia-, vesi- ja ruokajärjestelmien yhteiskunnallisia, taloudellisia, poliittisia ja teknologisia näkökulmia. Osaat myös tehdä järjestelmistä resurssikestävämpiä.

Sovellut valmistuttuasi erilaisiin johto- ja asiantuntijatehtäviin. Voit työllistyä yhteisöviestinnän johtajana, liiketoimintayksikön johtajana, konsulttina, kestävyysasiantuntijana tai data-analyytikkona.

Ohjelma on englanninkielinen.

right

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.

Katso myös