Tutkinto
Diplomi-insinööri
Koulutusala
Tekniikka
Tiedekunta
LUT School of Energy Systems
Laajuus
120 opintopistettä (ECTS)
Kesto
2 vuotta
Opetuskieli
englanti
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Lappeenranta
Hakuaika
16.12.2024–22.1.2025 klo 15:00
left

Ilmastonlämpeneminen, heikkenevä ilmanlaatu, vesistöjen saastuminen ja lisääntyvä jäte ovat esimerkkejä maailman nykyisistä kestävyyshaasteista. Perinteiset teknologiat voivat ajoittain tarjota niihin parhaat ratkaisut, mutta myös uusia on kehiteltävä monitahoisiin ympäristöongelmiin.

Globaalit haasteet, kuten kestävä kehitys, vaativat systeemistä ajattelua. Meidän on ymmärrettävä konteksti, jossa tuote toimii ja se, liittyykö siihen tarvetta vähentää päästöjä, käyttää vähemmän fossiilisia polttoaineita tai vettä, purkaa tuote elinkaarensa päässä, tai markkinoida tuotetta alueilla, jotka verottavat ympäristöjalanjäljen perusteella. Ymmärtämällä laajemman kontekstin voimme kehittää kestävämpiä ratkaisuja.

Tässä ohjelmassa opit tunnistamaan kestävyyshaasteita ja hahmottamaan ne monitieteisesti. Opit tuottamaan ratkaisuja, jotka ottavat kaikki yhteiskunnan kestävyysnäkökulmat huomioon. Opit myös tarkastelemaan monimutkaisia arvoketjuja tarkoituksenmukaisesti, analyyttisesti ja luovasti löytääksesi vastauksia erilaisiin kestävyyskysymyksiin.

Ohjelma on englanninkielinen.

left
EUR-ACE.and ASIIN accredited programs
right

 

EUR-ACE® and ASIIN are quality labels for engineering degree programmes at the Bachelor and Master level. The first time the programmes were accredited in 2012 and the re-accreditation took place in 2017.

Katso myös

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.