Haluatko syventää osaamistasi tai haastaa itseäsi uudella alueella?

LUT-täydennyskoulutus auttaa sinua sekä syventämään että laajentamaan osaamistasi. Työkaluinamme ovat avoimet  johdon ja asiantuntijoiden ohjelmat, lyhytkestoiset moduulit sekä yrityskohtaiset koulutukset.

LUT-täydennyskoulutus tuo yliopiston huippuosaamisen yritysjohdon ja asiantuntijoiden käyttöön koulutuspalvelujen kautta. Yhdistämme ajankohtaisen johtamisen, talouden ja tekniikan tutkimustiedon yritysten konkreettisiin tiedon tarpeisiin myös tekniikan ja talouden rajapinnoilla.

Kaikille ei sovi samat ratkaisut, sen tiedämme. Siksi rakennamme henkilökohtaiset kehityssuunnitelmat ja yrityskohtaiset koulutuskokonaisuudet aina yhdessä asiakkaan kanssa. Olemme mukanasi kehitysprosessin alusta loppuun asti.

Jatkuva oppiminen

Etsi ja löydä juuri sinulle sopiva koulutus Lutuniversities.fi-verkkopalvelusta

LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen verkkopalvelusta löydät koulutuksia oman uran ja osaamisen kehittämiseen sekä työelämälähtöiseen eri alojen organisaatioiden osaamistarpeisiin.

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.