Tällä sivulla

LUTin tekniikan suomenkielisiin kandidaattiohjelmiin (3 v + 2 v) haetaan diplomi-insinööri- ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalinnassa (DIA) sähköisesti osoitteessa Opintopolku.fi.

Tekniikan suomenkielisiä kandidaattiohjelmia on LUTissa tarjolla kahdeksan, ja niihin hyväksytyt opiskelijat saavat automaattisesti oikeuden suorittaa tekniikan kandidaatin (TkK) tutkinnon jälkeen myös diplomi-insinöörin (DI) tutkinnon.

DIA-yhteisvalinta on mukana korkeakoulujen kevään toisessa yhteishaussa. Voit hakea yhteishaussa enintään kuuteen eri hakukohteeseen. Hakukohteet sinun tulee asettaa suosituimmuusjärjestykseen. Hakuohjelma ohjaa priorisoinnin tekemiseen. Hakukohteiden järjestyksen muuttaminen on mahdollista hakuaikana mutta ei enää hakuajan päättymisen jälkeen.

Hakuaika

Yhteishaun hakuaika on päättynyt (16.3.-30.3.2022 klo 15.00) syksyllä 2022 alkaviin LUTin suomenkielisiin koulutuksiin (3 v + 2 v).

LUTilla ei ole hakukohteita mukana syksyn yhteishaussa.

Hakuehdot yhteishaussa

Kaikkien hakijoiden tulee täyttää yleisen korkeakoulukelpoisuuden ehdot.

LUTin opiskelija laboratoriossa.

Tekniikan kandidaattiohjelmat

Meiltä saat monipuolisen diplomi-insinöörin koulutuksen ja tienraivaaja-asenteen työelämän muuttuviin tarpeisiin.