LUT-yliopiston maisteriohjelmiin haetaan erillisvalintojen kautta. Hakukelpoisuus ja valintaperusteet vaihtelevat maisteriohjelmittain. Hakuohjeet englanninkielisiin maisteriohjelmiin löydät englanninkielisiltä sivuilta.

Aiemman tutkinnon (esim. tradenomi tai amk-insinööri) suorittaneille suunnattujen syksyllä 2023 alkavien suomen- ja englanninkielisten maisteriohjelmien hakuaika on 1.12.2022–18.1.2023 klo 15. Maisteriohjelmiin haetaan opintopolku.fi-palvelun kautta.

Ulkomailla aiemman korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat hakea englanninkielisiin maisteriohjelmiin myös jatkuvan haun kautta 1.11.2021–31.5.2022 klo 15. Lue lisää Rolling-hausta englanninkielisiltä sivuilta.

Jos sinulla ei vielä ole alempaa korkeakoulututkintoa, voit hakea LUTin tekniikan tai kauppatieteiden kandidaattiohjelmiin, joista saat jatkaa opintojasi suoraan DI- tai KTM-tutkintoon.

Hakuohjeet kauppatieteiden maisteriohjelmiin

Hakuohjeet tekniikan maisteriohjelmiin

Tutustu maisteriohjelmiin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.