LUT-yliopiston maisteriohjelmiin haetaan erillisvalintojen kautta. Hakukelpoisuus ja valintaperusteet vaihtelevat maisteriohjelmittain. Hakuohjeet englanninkielisiin maisteriohjelmiin löydät englanninkielisiltä sivuilta.

Aiemman tutkinnon (esim. tradenomi tai amk-insinööri) suorittaneille suunnattujen syksyllä 2024 alkavien suomen- ja englanninkielisten maisteriohjelmien hakuaika alkaa 1.12.2023 klo 8 ja päättyy 17.1.2024 klo 15. Maisteriohjelmiin haetaan Opintopolku.fi-palvelun kautta.

Ulkomailla aiemman korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat hakea englanninkielisiin maisteriohjelmiin myös Early Admission -haun kautta 15.10.–15.11.2023 klo 15. Lue lisää Early Admission -hausta englanninkielisiltä sivuilta.

Jos sinulla ei vielä ole alempaa korkeakoulututkintoa, voit hakea LUTin tekniikankauppatieteiden tai yhteiskuntatieteiden kandidaattiohjelmiin, joista saat jatkaa opintojasi suoraan DI-, KTM- tai YTM-tutkintoon.

Hakuohjeet kauppatieteiden maisteriohjelmiin

Hakuohjeet tekniikan maisteriohjelmiin

Tutustu maisteriohjelmiin

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.