Teemme tiedettä, jolla on merkitystä

left

Energia-alan tutkijamme hakevat ratkaisuja hiilineutraaliin maailmaan siirtymisessä, kaikilla yhteiskunnan ja teollisuuden sektoreilla. Teemme kokonaisvaltaista työtä puhtaan ilman ja positiivisten ilmastovaikutusten varmistamiseksi.

Jätevesien tutkimuksemme kykenee ratkaisemaan monimutkaisia vedenkäsittelyn haasteita. Samalla tunnistamme sivuvirroista arvokkaita raaka-aineita, ja tuemme niiden hyötykäyttöä kestävästi.

Varmistamme vaikuttavuutta vahvalla linkityksellä liiketoiminnan tutkimukseen. Autamme yrityksiä uudistumaan, löytämään tien kestävään kasvuun sekä menestykseen digitaalisessa taloudessa.

right

Yksi maailman parhaista yliopistoista

Ymmärrämme yksittäisten ratkaisujen linkityksen laajempaan, systeemiseen kokonaisuuteen, ja tuemme muutosta tieteenalojen rajoja ylittäen. Tavoitteemme on lisätä tutkimuksemme laatua, vaikuttavuutta ja näkyvyyttä sekä kilpaillun rahoituksen määrää jatkuvasti − ja täten vakiinnuttaa asemamme kansainvälisesti. Kuulumme jo nyt maailman parhaiden yliopistojen joukkoon. (THE World University ja QS rankingit)

Jari Hämäläinen, LUT-yliopiston vararehtori, rehtoriaatin jäsen
Olemme nousseet ilmastoteoissa jo maailman yhdeksänneksi parhaaksi yliopistoksi. Tämä osoittaa, että ilmastotekoja painottava strategiamme toteutuu myös käytännössä. LUT on aidosti mukana ratkaisemassa maailman ilmastokriisiä.
Jari Hämäläinen
tutkimuksen vararehtori
9
Maailman 9. paras yliopisto ilmastoteoissa (THE Impact Rankings)
200
Maailman vaikuttavimman yliopiston joukossa (THE Impact Ranking)
350
Maailman parhaan yliopiston joukossa (THE World University Rankings)

Uusimmat artikkelit

Yritysyhteistyö

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.