left

Energiamurroksen edelläkävijyyttä

Energiasektorin murros ja uusiutuvan energian ratkaisut muuttavat yhteiskuntaa ja yritysten toimintaa. Uudet energiatuotannon muodot ja sähköjärjestelmien muuttuminen älykkääksi tarjovat uutta liiketoiminnan potentiaalia ja hyötyjä yrityksille. 

Maailma sähköistyy ja energiatehokkailla sähköjärjestelmillä luodaan yrityksille kestävän kasvun mahdollisuuksia.

Tarjoamme yritysten käyttöön kansainvälisesti tunnustettua tieteellistä osaamista sähkötekniikan ja energiatekniikan alueilta. 

 

Tutustu osaamisemme alueisiin ja ota rohkeasti yhteyttä.
 

right

Sähkömarkkinat

left

Olemme uudistuvien sähkömarkkinoiden asiantuntijoita. Tutkimme sähkömarkkinoita laaja-alaisesti ja tuoreista näkökulmista.

Tutkimusosaamisemme avaa mahdollisuuksia hyödyntää sähkömarkkinoiden uusia markkina- ja liiketoimintamalleja ja kehittää energia-alan yritysten liiketoimintaa.

right

Sovellettu elektroniikka

left

Sovelletun elektroniikan laboratoriolla on yli 30 vuoden kokemus yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa. Tarjoamme yrityksille laadukkaita tutkimus- ja kehityspalveluita elektroniikan alalla. Pienemmissä hankkeissa tarjoamme yrityksille apua elektroniikan kehitystyöhön, suunnitteluun ja testaukseen ja nämä voidaan toteuttaa edullisesti opinnäytteinä ja kurssitöinä. Monivuotisissa hankkeissa kokoamme tutkimusryhmän ratkomaan laajempia ongelmia.

Ota meihin yhteyttä, jos olette kiinnostuneita yhteistyöstä tai haluatte lisätietoja palveluistamme!

right

Sähkökäyttöjen testauspalvelut

left

Sähkötekniikan laboratorion mittausympäristöissä toteutetaan tutkimuslaitteiden ja –laitteistojen, prototyyppien ja markkinoilla olevien sähkökäyttöjen vaativia testauksia. Laboratoriossa voidaan esimerkiksi toteuttaa sähkökäyttöjen ja sähkökoneiden staattisia ja dynaamisia suorituskykymittauksia sekä validointeja. Yli 30 vuotta jatkuneen sähkökäyttötutkimuksen tuloksena laboratoriossa on osaamista ja valmiudet standardityyppisten mittausten suorittamiseksi, sekä kyky toteuttaa myös teollisen kokoluokan suurnopeuskoneiden tutkimukseen liittyviä testejä.

right

Uutisia