175
LUT-kauppakorkeakoulu kuuluu parhaan 175 bisneskoulun joukkoon maailmanlaajuisesti (World University Rankings 2022 by subject).
96 %
LUT-kauppakorkeakoulusta valmistuneiden työllistymisprosentti on noin 96 % vuosi valmistumisen jälkeen (Tilastokeskus 2022).
3803 €
LUT-kauppakorkeakoulusta valmistuneilla on valmistumishetkellä alan keskiarvoa (3526 €) paremmat palkat (Suomen Ekonomien vastavalmistuneiden palaute 2021).
left

LUT-kauppakorkeakoulun opetus paneutuu kestävän arvonluonnin tekijöihin eli siihen, kuinka yritykset menestyvät kansainvälisessä kilpailussa ja samalla toimivat taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla.

Kauppatieteet sopivat sinulle, joka haluat lähestyä ongelmia analyyttisesti usealta suunnalta. Kauppatieteiden maisteriohjelmissa opit kyseenalaistamaan liiketoiminnan käytäntöjä ja kehittämään uudenlaista yrittäjyyttä. LUTista valmistuvat kauppatieteiden ammattilaiset ymmärtävät kestävän kehityksen periaatteita ja osaavat edistää niiden toteutumista.

Jos sinulla ei vielä ole alempaa korkeakoulututkintoa, voit hakea LUTin kandidaattiohjelmiin, joista saat jatkaa opintojasi suoraan DI- tai KTM-tutkintoon.

Seuraava hakuaika maisteriohjelmiin on 1.12.2022–18.1.2023 klo 15.

right
LUT-yliopiston alumni Tomi Sirén
Halusin parantaa mahdollisuuksia työelämässä ja menestyä uralla.
Tomi Sirén
Growth Director, Delipap Oy

Tutustu kauppatieteiden maisteriohjelmiin

Maisteriohjelmissamme opiskelijoilta edellytetään kahden vuoden päätoimista opiskelua. Poikkeus tähän on työn ohessa opiskeluun soveltuva Tietojohtaminen ja johtajuus -ohjelma.

Neljässä englanninkielisessä maisteriohjelmassa (International Marketing Management, Supply Management, Business Analytics ja International Business and Entrepreneurship) on mahdollisuus suorittaa kansainvälinen kaksoistutkinto ohjelmien partneriyliopistoissa.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.