150
LUT-kauppakorkeakoulu kuuluu parhaan 150 bisneskoulun joukkoon maailmanlaajuisesti (World University Rankings 2023 by subject).
96 %
LUT-kauppakorkeakoulusta valmistuneiden työllistymisprosentti on noin 96 % vuosi valmistumisen jälkeen (Tilastokeskus 2022).
3803 €
LUT-kauppakorkeakoulusta valmistuneilla on valmistumishetkellä alan keskiarvoa (3567 €) paremmat palkat (Suomen Ekonomien vastavalmistuneiden palaute 2021).
left

LUT-kauppakorkeakoulun opetus paneutuu kestävän arvonluonnin tekijöihin eli siihen, kuinka yritykset menestyvät kansainvälisessä kilpailussa ja samalla toimivat taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla.

Kauppatieteet sopivat sinulle, joka haluat lähestyä ongelmia analyyttisesti usealta suunnalta. Kauppatieteiden maisteriohjelmissa opit kyseenalaistamaan liiketoiminnan käytäntöjä ja kehittämään uudenlaista yrittäjyyttä. LUTista valmistuvat kauppatieteiden ammattilaiset ymmärtävät kestävän kehityksen periaatteita ja osaavat edistää niiden toteutumista.

Jos sinulla ei vielä ole alempaa korkeakoulututkintoa, voit hakea LUTin kandidaattiohjelmiin, joista saat jatkaa opintojasi suoraan DI- tai KTM-tutkintoon.

Seuraava hakuaika maisteriohjelmiin alkaa joulukuussa 2023.

right
"Ymmärsin, että voin vaikuttaa asioihin myös työni kautta. Vastuullisuus, kestävyys, monimuotoisuus ja ihmisoikeuskysymykset ovat minulle todella tärkeitä. LUTin yritysvastuupuoli kohtasi omat mielenkiinnon kohteeni."
Henni Savolainen
Maisteriopiskelija, LUT-kauppakorkeakoulu

Tutustu kauppatieteiden maisteriohjelmiin

Maisteriohjelmissamme opiskelijoilta edellytetään kahden vuoden päätoimista opiskelua. Poikkeus tähän on työn ohessa opiskeluun soveltuva Tietojohtaminen ja johtajuus -ohjelma.

Neljässä englanninkielisessä maisteriohjelmassa (International Marketing Management, Supply Management, Business Analytics ja International Business and Entrepreneurship) on mahdollisuus suorittaa kansainvälinen kaksoistutkinto ohjelmien partneriyliopistoissa.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.