Kevään ensimmäinen yhteishaku alkaa 3.1.2024 klo 8 ja päättyy 17.1.2024 klo 15. Silloin haussa oleviin englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin voivat hakea sekä suomalaiset että kansainväliset hakijat. Englanninkieliset ohjelmat ovat laajuudeltaan 180 op ja johtavat tekniikan kandidaatin tutkintoa vastaavaan Bachelor of Science in Technology tai kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa vastaavaan Bachelor’s of Science in Economics and Business Administration -tutkintoon. Kandidaattiohjelmista on mahdollisuus jatkaa alan maisteriopintoihin (2 v, 120 op) LUTissa ja suorittaa diplomi-insinöörin tai kauppatieteiden maisterin tutkinto.

Kevään toinen yhteishaku alkaa 13.3.2024 klo 8 ja päättyy 27.3.2024 klo 15. Silloin voi hakea suomenkielisiin kandidaattiohjelmiin, jotka johtavat diplomi-insinöörin (3 v + 2 v), kauppatieteiden maisterin (3 v + 2 v) tai yhteiskuntatieteiden maisterin (3 v + 2 v) tutkintoon.

LUTilla on korkeakoulujen yhteishauissa yhteensä 15 eri tekniikan (kahdeksan suomenkielistä ja seitsemän englanninkielistä), kaksi yhteiskuntatieteiden ja kaksi kauppatieteiden kandidaattiohjelmaa (suomenkielinen ja englanninkielinen ohjelma). 

Kandidaattiohjelmiin voi hakea osoitteessa Opintopolku.fi.

Hakuohjeet kandidaattiohjelmiin

left
right

Tilaa hakijan uutiskirje

Saat sähköpostiisi noin 1–2 kertaa kuukaudessa luettavaa yliopistoon hakemisesta ja opiskelusta LUTissa.

Tutustu kandidaattiohjelmiin

Lisätietoa