left

Aloittaminen on helppoa

Yhteistyön käynnistäminen kanssamme on helppoa: soita meille ja kerro tarpeesi. Me löydämme sinulle parhaan tavan ratkaista ongelmasi.  

Haluamme tuoda uusimman tieteellisen tutkimuksen tulokset yritysten, yhteisöjen ja ja laajemmin koko yhteiskunnan käyttöön. Tahdomme auttaa ratkaisemaan relevantteja, konkreettisia ongelmia, koska uskomme, että yritykset ja yhteisöt ovat keskeisessä roolissa kestävämmän tulevaisuuden luomisessa. 

right
left
Ihmiset keskustelevat tutkimuslaboratoriossa
right

Yhteistyön hyötyjä

  • Kohtuullisella panostuksella käyttöön uusinta tieteellistä asiantuntemusta ja huippuluokan tutkimusinfrastruktuuri.
  • Mahdollisuus hyödyntää julkisen tutkimusrahoituksen vipuvartta.
  • Arvokkaita verkostoja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
  • Pääset askeleen edelle kilpailussa – etsimme ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin.

Räätälöityä tutkimusta ja laajoja yhteishankkeita

left

Tilaustutkimus – yrityksille räätälöityä tutkimusta

Tilaustutkimus on yrityksen tarpeisiin räätälöityä tutkimus-, selvitys- tai muuta työtä, jonka kustannukset tilaaja maksaa kokonaisuudessaan.

Teollisuuden ja liike-elämän kanssa tehtävä tilaustutkimus toteutetaan luottamuksellisesti, puolueettomasti ja sopimuksenmukaisesti.  Tutkimustulokset ja niitä koskevat immateriaalioikeudet siirtyvät tilaajan omistukseen tutkimussopimuksen mukaisesti. Tilaustutkimus voi olla laajempi tutkimushanke, pienempi palvelututkimus tai diplomityö.

Videolla kerrotaan kuinka tilaustutkimus toimii. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen Youtubesta

right

Julkisen rahoituksen tutkimus – vipuvoimaa kehitykseen

Julkisen rahoituksen tutkimushankkeissa osa rahoituksesta tulee julkisesta lähteestä (esimerkiksi Business Finland tai EU) ja osa hankkeeseen osallistuvilta partnereilta. Hankkeen toteutukseen osallistuvat yliopisto ja yritykset kukin omalla panostuksellaan.

Julkisesti rahoitettujen tutkimushankkeiden tulokset ovat pääasiassa avoimia. Tulosten suojaamisesta, hyödyntämisestä ja korvauksesta sovitaan erikseen.

Tutkimusosaamista yrityksille