Summer image

Kansainväliset vertailut ja yliopistorankingit

LUT on listattu arvostetuissa Times Higher Education World, Shanghai ja QS -rankingeissa. Osallistumme yliopistojen rankingeihin, koska haluamme saada vertailutietoa yliopistomme tutkimuksen tuloksellisuudesta, opetuksen laadusta ja kansainvälisyydestä.

Tunnustukset ja palkinnot

Vahvistamme tutkimusaloihimme liittyvää tutkimusta, opetusta ja kasvua säännöllisesti jaettavilla tunnustuksilla ja palkinnoilla. 

Auringonnousu usvaisessa kangasmatsässä.

Metsä360 – Uutta arvoa metsästä -tunnustus

LUT-yliopisto ja Marjatta ja Eino Kollin Säätiö tekevät yhteistyötä kasvattaakseen suomalaisen metsän jalostusastetta. Yhteisenä tavoitteenamme on vahvistaa alaan liittyvää tutkimusta ja tukea vastuullisen biotalouden kasvua.
Autumn image

Viipuri-palkinto

Viipuri-palkinto myönnetään noin joka toinen vuosi kansainvälisesti arvostetulle huippututkijalle, jonka työ vaikuttaa merkittävästi LUT-kauppakorkeakoulun tutkimukseen ja opetukseen.

Avoin tiede ja tutkimus

Summer image

Avoin tiede ja tutkimus

Tieteen perusolemus on avoimuus, arvioinnille asettaminen ja edelleen edistäminen. LUT on sitoutunut strategiassaan avoimen tieteen edistämiseen.

Tieteen tukeminen

Tieteellinen tutkimus ja siihen perustuva koulutus luovat uskoa epävarmoina aikoina. Ne auttavat ratkaisemaan ihmiskunnan tulevaisuuteen liittyviä kysymyksiä. Tutustu tieteellisiin ratkaisuihimme ja tule mukaan merkitykselliseen työhön.

Lue seuraavaksi

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.