Tällä sivulla

LUTin kauppatieteellisen alan koulutusohjelmaan haetaan korkeakoulujen kevään toisessa yhteishaussa. Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa Opintopolku.fi. LUTin kauppatieteet on mukana kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa.

LUTin kauppatieteillä on yksi hakukohde; "Kauppatieteet, kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri, (3 v + 2 v), Kauppatieteellisen alan yhteisvalinta". Kandidaatin tutkinnon suuntautumisvaihtoehto valitaan ensimmäisen opiskeluvuoden lopussa.

Koulutusohjelmaan hyväksytyt opiskelijat saavat automaattisesti oikeuden suorittaa kauppatieteiden kandidaatin (KTK) tutkinnon jälkeen myös maisterin (KTM) tutkinnon.

 

Ajankohtaista

Kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan todistusvalinnan tulokset on julkaistu 23.5.2024. 
Kokeeseen tulija - luethan huolella alla olevasta valikosta osion "Valintakoe 4.6.2024" ja myös hakijan ohjeet valintakokeeseen

Hakuaika

Seuraava hakuaika on 13.–27.3.2024 klo 15.00 syksyllä 2024 alkaviin opintoihin. Huomioi kellonaika - hakemus tulee olla lähetettynä klo 15.00 mennessä, jotta olet haussa mukana.

LUTilla ei ole hakukohteita mukana syksyn yhteishaussa.

Hakuehdot yhteishaussa

Kauppatieteiden kandiohjelma

Kauppatieteiden kandidaattiohjelma

Kauppatieteet ovat tärkeässä roolissa kaikilla toimialoilla. LUT-kauppakorkeakoulusta valmistuvat liiketalouden osaajat auttavat yrityksiä ja muita organisaatioita toimimaan kannattavasti ja menestymään kestävällä tavalla.