150
LUT-kauppakorkeakoulu kuuluu parhaan 150 bisneskoulun joukkoon maailmanlaajuisesti (World University Rankings 2024 by subject).
93 %
LUT-kauppakorkeakoulusta valmistuneiden työllistymisprosentti on yli 93 % vuosi valmistumisen jälkeen (Tilastokeskus 2023).
3991 €
LUT-kauppakorkeakoulusta valmistuneilla on valmistumishetkellä Suomen parhaat palkat – keskiarvo 3 991 €/kk. (Suomen Ekonomien vastavalmistuneiden palaute 2022).
left

Liiketalouden osaajia tarvitaan jokaisella toimialalla ja yhteiskunnan osa-alueella. LUT-kauppakorkeakoulun tutkimus ja opetus painottavat kestävän liiketoiminnan edistämistä. Meillä kehität myös vuorovaikutustaitojasi ja ongelmanratkaisukykyäsi.

Kauppatieteiden kandidaatin (KTK) tutkinto on laajuudeltaan 180 opintopistettä. Tutkinto edellyttää kokopäivätoimista opiskelua ja sen voi suorittaa noin kolmessa vuodessa. Valittavanasi kaksi hakukohdetta: suomenkielinen kauppatieteiden kandidaattiohjelma ja syksyllä 2024 käynnistyvä englanninkielinen Bachelor's Programme in Sustainable International Business.

LUTin kauppatieteiden kandidaattiohjelmiin valituilla opiskelijoilla on oikeus jatkaa opintojaan maisterivaiheessa ja suorittaa kauppatieteiden maisterin tutkinto.

Kauppatieteiden maisterin (KTM) tutkinnon laajuus on 120 op ja sen voi suorittaa kahdessa vuodessa. Maisteriopinnot syventävät aiemmassa tutkinnossa tai työelämässä hankkimaasi osaamista ja mahdollistavat erikoistumisen. LUT-yliopistossa on tarjolla kaksi suomen- ja viisi englanninkielistä ohjelmaa.

LUTin kauppatieteiden maisterin tutkinto mahdollistaa hakemisen tieteelliseen jatkotutkintoon: kauppatieteiden lisensiaatin ja kauppatieteiden tohtorin tutkintoon.

right

Hakuajat

Maisteriohjelmat:

  • seuraava hakuaika alkaa joulukuussa 2024

Englanninkieliset kandidaattiohjelmat:

  • seuraava hakuaika alkaa tammikuussa 2025

Suomenkieliset kandidaattiohjelmat:

  • hakuaika alkaa 13.3.2024 klo 8 ja päättyy 27.3.2024 klo 15
left
right

Tilaa hakijan uutiskirje

Saat sähköpostiisi noin 1–2 kertaa kuukaudessa luettavaa yliopistoon hakemisesta ja opiskelusta LUTissa.

Ajankohtaista kauppatieteiden alalta