Haluatteko ilmoittaa avoimesta työpaikasta?

Välitämme kaikki työnantajilta tulevat avoimet työpaikat opiskelijoillemme sähköisen JobTeaser-työpaikkaportaalin kautta. Työpaikoista ilmoittaminen on yrityksille maksutonta.

Portaaliin voitte julkaista kaikki opiskelijoillemme soveltuvat

  • vakituiset ja määräaikaiset työpaikat
  • kesä- ja kausityöpaikat
  • työharjoittelupaikat
  • opinnäytetyöpaikat sekä
  • osa-aika- ja keikkatyöt.

Työpaikkailmoituksen jättäminen tapahtuu alta löytyvien sähköisten lomakkeiden avulla. Jos työtehtävä ei vaadi suomen kielen osaamista, jätättehän työpaikkailmoituksen englannin kielellä. Näin se tavoittaa myös kansainväliset opiskelijamme.

Käytämme LUT-konsernin yhteistä JobTeaser-alustaa, joten kaikki LUT-yliopistolle julkaistut työpaikat näkyvät automaattisesti myös LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Valitettavasti emme voi tarjota opiskelijoiden suorahakupalvelua työnantajille.

Huom! Emme toistaiseksi julkaise Venäjällä tai Valko-Venäjällä sijaitsevia työpaikkoja tai venäläis- tai valkovenäläisomisteisten yritysten työpaikkoja. 

Ilmoita paikkanne opiskelijoillemme

left

ILMOITUS YHDELLÄ KERTAA 9 YLIOPISTOLLE

Mikäli tarpeenanne on tavoittaa opiskelijoita LUTin lisäksi myös muista suomalaisista yliopistoista, kannattaa teidän hyödyntää yliopistojen yhteistä julkaisulomaketta.

Huomioikaa, että julkaistavien paikkojen tulee olla yliopistokoulutusta vaativia.

Tutustukaa yhteistä JobTeaser-lomaketta käyttävien yliopistojen listaan ja julkaisuehtoihin. Apua lomakkeen täyttämiseen saatte kokoamistamme ohjeista tai 3 minuutin englanninkielisestä opastusvideosta.

right

ILMOITUS VAIN LUTIN JA LABIN OPISKELIJOILLE

Jos haluatte suunnata ilmoituksenne ainoastaan LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille, käyttäkää alla olevia julkaisulinkkejä.

Oman lomakkeemme kautta julkaisemme kaikki molempien korkeakoulujemme eri alojen opiskelijoille soveltuvat paikat.

Luettehan julkaisuehtomme ennen ilmoituksen julkaisemista.

Ota yhteyttä employerservices@lut.fi tai: