Haluatteko ilmoittaa avoimesta työpaikasta?

Välitämme kaikki työnantajilta tulevat avoimet työpaikat opiskelijoillemme sähköisen JobTeaser-työpaikkaportaalin kautta. Työpaikoista ilmoittaminen on yrityksille maksutonta.

Portaaliin voitte julkaista kaikki opiskelijoillemme soveltuvat

  • vakituiset ja määräaikaiset työpaikat
  • kesä- ja kausityöpaikat
  • työharjoittelupaikat
  • opinnäytetyöpaikat sekä
  • osa-aika- ja keikkatyöt.

Työpaikkailmoituksen jättäminen tapahtuu alta löytyvien sähköisten lomakkeiden avulla. Jos työtehtävä ei vaadi suomen kielen osaamista, jätättehän työpaikkailmoituksen englannin kielellä. Näin se tavoittaa myös kansainväliset opiskelijamme.

Käytämme LUT-konsernin yhteistä JobTeaser-alustaa, joten kaikki LUT-yliopistolle julkaistut työpaikat näkyvät automaattisesti myös LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Valitettavasti emme voi tarjota opiskelijoiden suorahakupalvelua työnantajille. Jos haluatte markkinoida JobTeaserissa julkaistua työpaikkaanne suoraan opiskelijoiden sähköpostiin, tutustukaa RekryMail-palveluumme.

Huom! Emme toistaiseksi julkaise Venäjällä tai Valko-Venäjällä sijaitsevia työpaikkoja tai venäläis- tai valkovenäläisomisteisten yritysten työpaikkoja. 

Ilmoita paikkanne opiskelijoillemme

left

ILMOITUS YHDELLÄ KERTAA 12 YLIOPISTOLLE

Mikäli tarpeenanne on tavoittaa opiskelijoita LUTin lisäksi myös muista suomalaisista yliopistoista, kannattaa teidän hyödyntää Aarresaari-verkoston tarjoamaa yliopistojen yhteistä JobTeaser-julkaisulomaketta.

Huomioikaa, että julkaistavien paikkojen tulee olla yliopistokoulutusta vaativia.

Tutustukaa yhteistä JobTeaser-lomaketta käyttävien yliopistojen listaan ja julkaisuehtoihin. Apua lomakkeen täyttämiseen saatte kokoamistamme ohjeista tai 3 minuutin englanninkielisestä opastusvideosta.

right

ILMOITUS VAIN LUTIN JA LABIN OPISKELIJOILLE

Jos haluatte suunnata ilmoituksenne ainoastaan LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille, käyttäkää alla olevia kirjautumisvaihtoehtoja.

Jos sinulla on jo tunnukset LUTin JobTeaseriin, käytä ylempää linkkiä ja valitse avautuvasta ikkunasta vaihtoehto: Työnantajien & alumnien kirjautuminen (ei siis vihreitä LUT/LAB-vaihtoehtoja). Jos olet uusi käyttäjä, valitse alempi linkki ja luo itsellesi rekrytoijatili.

Oman lomakkeemme kautta julkaisemme kaikki molempien korkeakoulujemme eri alojen opiskelijoille soveltuvat paikat.

Luettehan julkaisuehtomme ennen ilmoituksen julkaisemista.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä employerservices@lut.fi.