Jokainen alumnimme on meille erityinen. Siksi toivommekin, että löydät tarjoamistamme palveluista ja yhteistyömuodoista juuri sinulle luontevia tapoja pitää yhteyttä emoyliopistoosi.

Uutiskirjeet

Haluatko pysyä ajan tasalla siitä, mitä alumnitoiminnassa ja emoyliopistossasi tapahtuu? Muutaman kerran vuodessa ilmestyvän alumniuutiskirjeen saat liittymällä LUTin alumnirekisteriin.

LUT-yliopiston yleisen uutiskirjeen voit tilata erikseen.

Alumnitapahtumat

Alumneille suunnattuja ja soveltuvia tapahtumia järjestävät niin LUT Alumnitoiminta, eri alumniyhdistykset kuin muutkin LUTin toimijat. Alumneillemme kohdennetun tapahtumatarjonnan löydät helposti Tapahtumat-sivulta.

Curious People -alumniwebinaarit

Englanninkieliset Curious People -alumniwebinaarit pureutuvat erilaisiin ajankohtaisiin ja alumneja kiinnostaviin LUTin tutkimusaiheisiin. Tule mukaan kuulemaan miten tutkijamme pelastavat maailmaa joka ikinen päivä.

Alumniwebinaarien ajankohdat päivitetään aina  tapahtumakalenteriin.

Alumniryhmien vierailut

Kiinnostaisiko vierailu uudistuneella Lappeenrannan kampuksella? Tule meille kylään joko yksin tai porukalla. Yksittäiset vierailijat löytävät alumnipalvelut 2. kerroksesta LUT Buffa -ravintolan ja kirjaston välisellä käytävällä sijaitsevista tiloista. Erilaisia alumniryhmiä autamme mielellämme vierailuohjelman laadinnassa ja kokoontumistilan etsinnässä. Päälle tarjoamme vielä pullakahvit.

Olethan meihin yhteydessä hyvissä ajoin sähköpostitse osoitteen alumni@lut.fi kautta.

Urapalvelut

Tuoreena alumnina voit jatkaa urapalvelujen käyttöä entiseen tapaan vuoden ajan valmistumisestasi. Myös muut alumnimme voivat hyödyntää osaa urapalveluistamme (esim. työpaikkaportaali, rekrytointitapahtumat).

Saadaksesi linkin JobTeaser-alustalle, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen alumni@lut.fi.

Osaamisen kehittäminen

Jatkuva tiedonjano ja kiinnostus uusiin asioihin on alumniemme DNA:ssa. Siksi tarjoamme niin sinulle kuin organisaatiollesi erilaisia vaihtoehtoja osaamisesi kehittämiseen. Valitse tarjonnasta itsellesi sopiva sisältö ja muoto.

Opiskelijoiden rekrytointi

Kaipaatko tiimiisi uusia alaisia tai kollegoita? LUTista valmistuu työmarkkinoille vuosittain noin 800 uutta osaajaa. Avoimet työ-, kesätyö-, lopputyö- ja harjoittelupaikat julkaistaan opiskelijoillemme sähköisen JobTeaser-portaalimme kautta. Ilmoitusta jättäessäsi voit merkitä sen tulevan alumniltamme.

Lisätietoja työnantajille suunnatuista palveluistamme saat Rekrytointi ja opiskelijatyöt -osiosta.

Ryhdy mentoriksi

Haluatko toimia kohta valmistuvan opiskelijan mentorina ja auttaa häntä löytämään oman suuntansa työelämään? Alumneille mentorointi tarjoaa tuoreita näkökulmia tämän päivän opiskelijamaailmasta ja mahdollisuuden oman osaamisen peilaamiseen ja jäsentämiseen.

Lisätietoa LUTin mentorointiohjelmasta saat Mentorointi-sivuilta.

Kontaktit yliopistolla

Onko sinulla konkreettinen tarve tai yhteistyöajatus, mutta et löydä oikeaa henkilöä yliopistolta sen eteenpäin viemiseksi? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua sopivan yhteyshenkilön jäljittämisessä – liittyipä asiasi tutkimukseen, opetukseen tai yhteiskunnalliseen vuorovaikuttamiseen.

Lahjoita

LUT-yliopiston varainhankinta 2020-2022 -kampanja on käynnissä aina 30.6.2022 asti. Kun osoitat tukesi LUT-yliopistolle valtion vastinrahaan oikeuttavan keräyksen aikana, jokainen lahjoittamasi euro voi tuottaa meille valtion vastinrahaa jopa 2,5 euroa.

Lisätietoja lahjoitusmahdollisuuksista löydät nettisivuiltamme.