Avoin yliopisto tarjoaa kaikille avointa opetusta LUTin Avoin yliopisto tarjoaa kaikille avointa opetusta tekniikassa, kauppatieteissä sekä yhteiskunta- ja viestintätieteissä. Opintojaksoille ei ole pohjakoulutusvaatimuksia eikä ikärajaa.

Avoimessa yliopistossamme on laaja tarjonta. Avoin yliopisto tarjoaa koulutusta pääasiassa LUTin koulutusohjelmien perusopetukseen integroituna opetuksena yliopiston lukujärjestyksen mukaisesti. Lisäksi järjestämme erillisiä intensiivikursseja lähinnä matematiikasta.

Avoimessa yliopistossa voit suorittaa yksittäisiä opintojaksoja osaamisesi täydentämiseksi. Jos tähtäät tutkinto-opiskelijaksi, vaihtoehtoinasi ovat yhden lukuvuoden mittainen LUT Highway tai omaan tahtiin suoritettavat väyläopinnot. Highway- tai väyläopinnot suoritettuasi voit hakea tutkinto-opiskelijaksi LUTin koulutusohjelmiin.

Opiskeluun avoimessa yliopistossa ei saa opintososiaalisia etuuksia. LUT-yliopiston läsnäolevat tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua opintoihin avoimen yliopiston kautta.

Ota yhteyttä

LUT Avoin yliopisto

Avoimen yliopiston yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää avoimessa yliopistossa opiskeluun liittyen, otathan yhteyttä.