Advisory Boardin jäsenet 

left

Tuomo Rönkkö
Hallitusammattilainen ja innovaatiovaikuttaja

Tuomo Rönkkö on LUT Advisory Boardin puheenjohtaja. Hän toimii myös yliopiston sijoitusyhtiö Green Campus Innovationsin sekä Viipurin taloudellisen korkeakouluseuran hallituksen puheenjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt johtotehtävissä mm. Andritzilla, Eltelissä sekä Maintpartner Groupissa.

right

Mika Anttonen
St1:n hallituksen puheenjohtaja

Mika Anttonen perusti St1:n vuonna 1995 ja on sen pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja. Anttonen on myös Vierumäellä toimivan Suomen Urheiluopiston omistaja ja suomalaisen urheilun suurtukija ja vaikuttaja.

left

Jyrki Katainen
Nordea-konsernin yhteiskuntasuhdejohtaja

Jyrki Katainen, Nordea-konsernin yhteiskuntasuhdejohtaja, YTM, on aiemmin toiminut mm. Suomen pääministerinä, valtionvarainministerinä ja Euroopan unionin komissaarina. Urallaan hän on keskittynyt yhteiskunnallisten muutosten analysoimiseen, ratkaisujen etsimiseen ja päätösten tekemiseen. Katainen teki noin 15 vuotta kestäneen uran myös kansanedustajana. Suomen Eduskunnassa Katainen toimi mm. tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajana.

right

Laura Lares
Ablers Oy:n toimitusjohtaja

Laura Lares on strategiatyöhön ja dialogisoveluuksiin erikoistuneen Ablers Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä. Lares on aiemmin toiminut UPM:ssä liiketoiminnan, myynnin ja henkilöstöjohtamisen johtotehtävissä sekä Kalevala Korun toimitusjohtajana.

left

Juho Nummela
Ponsse Oy:n toimitusjohtaja

Nummelalla on pitkä ura Ponssella sekä hallituksen jäsenyydet Epec Oy:ssä, Einari Vidgrén Säätiössä, Olvi-säätiössä sekä Olvi Oyj:llä.

right

Mari Puoskari
Pilke päiväkotien toimitusjohtaja

Puoskari on toiminut aiemmin FCG:llä, CGI:llä, Ekokemillä ja Pöyryllä johtotehtävissä sekä TKK:lla tutkijana. Hän on myös entinen Vihreiden varapuheenjohtaja.

left

Sakari Tamminen
Konsulttiyhtiö Gemic Oy:n osakas

Timo Ritakallio
OP Ryhmän pääjohtaja

Tekniikan tohtori, oikeustieteen maisteri ja MBA Timo Ritakallio on työskennellyt aiemmin muun muassa Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen toimitusjohtajana ja varatoimitusjohtajana, Pohjola Pankin varatoimitusjohtajana sekä OKO Osuuspankkien Keskuspankin varatoimitusjohtajana.

right

Tiina Tuomela
Fortumin talousjohtaja

Tuomela on työskennelly aiemmin mm. Uniperilla talousjohtajana. Hänellä on myös hallitusjäsenyyksiä mm. Wärtsilässä, Teollisuuden Voimassa ja ja YIT:ssä.

Tutustu myös