Tutkinto
Yhteiskuntatieteiden maisteri
Koulutusala
Yhteiskuntatieteet
Tiedekunta
LUT School of Engineering Sciences
Laajuus
120 opintopistettä (ECTS)
Kesto
2 vuotta
Opetuskieli
englanti
Koulutustyyppi
Tutkintokoulutus
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Lappeenranta
Hakuaika
1.12.2023–17.1.2024 klo 15:00
left

Robotisaatio, uudet tekoälysovellukset, sosiaalisen median alustat ja reaaliaikainen massadata ihmisten käyttäytymisestä verkossa ja verkon ulkopuolella luovat arkeen ja hyvinvointiin liittyviä haasteita. Se, miten mukautamme uuden sukupolven teknologioita vaikuttaa sekä käyttäytymiseemme että yhteiskuntaan. Työelämä ja yritykset tarvitsevat asiantuntijoita, jotka osaavat ennakoida teknologioiden sosiaalisia ja yhteiskunnallisia vaikutuksia.

Voit työllistyä monilla eri aloilla esimerkiksi data-analyytikkona, käyttäjäkokemusten tutkijana, konsulttina, henkilöstöjohtajana tai yhteisöviestinnän päällikkönä.
 
LUTista valmistuneet yhteiskuntatieteilijät osaavat arvioida trendejä ja teknologioiden yhteiskunnallisia, poliittisia, taloudellisia, inhimillisiä ja hyvinvointiin liittyviä näkökulmia. Tämä maisteriohjelma sopii niille, jotka haluavat soveltaa yhteiskuntatieteitä kestävästi digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseen ja vaikuttaa kestävään ja vastuulliseen teknologiseen murrokseen.

Ohjelma on englanninkielinen.

right

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.

Katso myös