LUT Junior University

Koulutusohjelmamme ovat tehneet oppilaitosyhteistyötä jo pitkään. ABB-luokan toiminta käynnistyi syksyllä 2000 ja on tähän mennessä tavoittanut huikeat 12 000 lasta ja nuorta. LUMA –keskus Saimaa järjestänyt koululaisille ja lukiolaisille vierailuja yliopistolla, eriaiheisia teknologiakerhoja, tiedeleirejä ja sekä kursseja.

Show the way. Never follow.

Kesällä 2017 laseerasimme LUT Junior Universityn nimikkeen kattamaan kaiken yhteistyömme lasten ja nuorten parissa. Samalla käynnistyi LUT:n ja Lappeenrannan kaupungin koulutusyhteistyön tiivistäminen ainutlaatuiseksi toimintamalliksi, LUT Junior University -Lappeenranta konseptiksi.

Yhteistyömme toimintamuodot integroidaan Lappeenrannassa osaksi koulujen opetus- ja vuosisuunnitelmia ja se, jos mikä on ainutlaatuista! Suunnittelemme kokonaisuudet yhteistyössä esikoulujen, alakoulujen, yläkoulujen ja lukioiden opettajien ja rehtoreiden kanssa. Kaikki toteutettavat sisällöt pohjautuvat strategiamme kolmeen painopistealueeseen: puhdas energia, kiertotalous sekä kestävä liiketoiminta ja yrittäjyys.

Ota yhteyttä, jos toivot vierailua yliopistolla tai haluat suunnitella yhteistyötä kanssamme!

Ota yhteyttä

Kati Koikkalainen
koordinaattori,
LUT Junior University -Lappeenranta
Kati.Koikkalainen@lut.fi
puh. +358 40 584 2793

Leena Ikonen
koordinaattori, LUMA-keskus Saimaa
Leena.Ikonen@lut.fi
puh. +358 46 923 4523

Tarja Sipiläinen
kehittämispäällikkö, Sähkötekniikka
ABB-luokka
Tarja.Sipilainen@lut.fi
puh. +358 400 218 877