left

Valmius ymmärtää ihmisten historiaa ja toimintaa sekä niistä syntyviä yhteiskunnallisia valtarakenteita on välttämättömyys, kun uudistamme energia-, ruoka- ja vesijärjestelmiämme entistä kestävämmiksi. Ympäristöystävällisten teknologioiden kehittäminen ei yksin riitä, jos emme saa aikaan yhteiskunnallista muutosta.

Elinkeinoelämä tarvitsee yhteiskunnallista osaamista enemmän kuin koskaan. Uskomme, että saamme aikaan tarvittavia muutoksia entistä nopeammin, kun otamme ihmisen ja yhteisön näkökulman huomioon jo ongelmanratkaisun alkuvaiheessa.

Valittavanasi on kaksi yhteiskuntatieteiden kandidaattiohjelmaa:

  • yhteiskuntatieteet ja
  • viestintätieteet

Opetus ohjelmissa alkaa syksyllä 2023, jolloin Lappeenrannan kampuksella aloittaa 40 yhteiskuntatieteiden sekä 20 viestintätieteiden kandidaattivaiheen opiskelijaa.

Kaksiportaisen tutkinnon ensimmäinen vaihe on yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkinto (3 v, 180 op). Sen jälkeen osaamista syvennetään yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnossa (2 v, 120 op).

right

Hakuaika

  • Suomenkieliset kandidaattiohjelmat 15.–30.3.2023 klo 15.
left

Yhteiskuntatieteiden kandidaattiohjelma

Yhteiskuntatieteet sopivat sinulle, jos olet kiinnostunut ihmisten toiminnasta yhteiskunnassa. Olet myös kiinnostunut kestävyyskysymyksistä, teknologiasta ja taloudesta.
right

Viestintätieteiden kandidaattiohjelma

Viestintätieteiden tutkinto-ohjelma sopii sinulle, jos olet kiinnostunut yhteiskunnallisista, esimerkiksi kestävyyteen liittyvistä ilmiöistä ja tapahtumista sekä niihin osallistumisesta ja vaikuttamisesta.
left
right

Tilaa hakijan uutiskirje

Saat sähköpostiisi noin 1–2 kertaa kuukaudessa luettavaa yliopistoon hakemisesta ja opiskelusta LUTissa.