LUT Kouvola

Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopiston LUT toiminnassa yhdistyvät tekniikan ja talouden yliopistotasoinen osaaminen. LUT profiloituu Kouvolassa kansainvälisen kaupan ja logistiikan osaajana ja edistää Kouvolan talousalueen hyvinvointia seuraavin toimin: 

1. LUT tarjoaa Kouvolan talousalueelle koulutustoimintoja ja esitää näin osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia Kouvolan talousalueella.

2. LUT edistää toiminnallaan Kouvolan talousalueen kasvuhakuisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. 

Kansainvälisen toiminnan muotoja ovat: lausunnot tieteellisiin aikakauslehtiin, väitöskirjan esitarkastajan tehtävät, vastaväittäjänä toimiminen, konferenssien järjestelytoimikunnissa toimiminen, tieteellisten aikakauslehtien toimittajakunnissa toimiminen, vierailevana professorina ja/tai dosenttina toimiminen ulkomaalaisissa ja kotimaisissa yliopistoissa, vierailevat tutkijat sekä tutkimushankeyhteistyö.  

LUT Kouvolan yksikkö toimii Kouvolan Kasarminmäellä. Yksikkö perustettiin vuonna 2002. Yksikössä työskentelee tällä hetkellä 7 tutkijaa.   

Ajankohtaista

Tervetuloa LUT Kouvolan tiedeaamuun 3.9.2021. Aiheena logistiikan ympäristöystävällisyys

Liiketoiminnan kestävyys ja eritoten ympäristöystävällisyys puhuttavat julkisessa keskustelussa. Myös logistiikkayritykset joutuvat mukautumaan muuttuvaan lainsäädäntöön ja asiakkaiden...

LUT, Kouvola Unit

Tykkitie 1

FI-45100 KOUVOLA